mlaceni v podozku??pomozte

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
nefakcenko

mlaceni v podozku??pomozte

Příspěvek od nefakcenko »

koupil jsem astru 1.4 16v 19998 najeto 15500km mam ji tyden byla na ofic technycke a zacalo me tam neco mlatit(v preduu napravy) byl jsem u mechanyka a ten na nic nemohl prijit jeden cep pravej je vymenenej.mlati tam neco v predu. pak na svodech z motoru je povolenej plech hlinikovej-je trochu uhnilej pod sroubkama. jsou tam naky spesl sroubky jakej je na to klic?? a za 3 vrzou mi prave dvere strikl sem tam wd ale nema to zadnej ucinek tak dik za rady. jo co me rekl ten mechos ze mam jezdit dal a as to bude vic mlatit tak at prijedu a ze me dluho nevydrzi spojka ta stoji kolik?... to me moc nepotesil na to ze to mam tyden
Naposledy upravil(a) nefakcenko dne 05 dub 2009, 22:18, celkem upraveno 2 x.
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
Reklama

tenor

Re: mlaceni v podozku??pomozte

Příspěvek od tenor »

..... buchanie v podvozku moze robit viac veci,ale asi by som začal silenblokmi na stabilizačnej tyči/to by bol ten lepší prípad-oprava za par kaček. Skor ma zaujalo že tvoje autíčko ma najazdené 155tis.km/ak som to spravne pochopil-lebo pišeš že 15500km :? /a už ma v kybli spojku.To svedčí o dvoch veciach - bud to auto malo nejake hovado, alebo sú stočené km. Pri 155tis by pri normalnom jazdení by spojka na Astre mala byť O.K Jazdil som s Astrou ktorá mala 260tis.km a spojka/nemenená/bola absolutne v pohode.Asi som ta moc nepotešil a dufam že nemam pravdu .........
Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
nefakcenko

nevim co klepe ale mechanik se na to dival a nevedel spojku me rekl ze nevydrzi zatim spojkuje,stoceny tam neni je to do znamyho jezdil v tom starsi pan a pred nim nakej mladsi borec kolik tak stoji spojka????
nefakcenko

no tak jsem byl opět v servisu zas v jinačim a našli me spojovací tyčky stabilizátoru že jsou špatny vymena 1300kc ale uš to konečne nemlati ??co ta cena ???
Odpovědět