CLUB CARS
- Reklama
fotky: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=40
obrázek pod jméno
obrázek pod jméno
manli2 píše:přidáš tak, že bud si nějakej najdeš na netu nebo si upravíš svojí fotku na rozměry 120x120( můžou bejt i měnší) a nahraješ nekam na net..... no a pak si uložíš adresu toho avantaru a vložíš jí do políčka ODKAZ NA VZDÁLENÝ OBRÁZEK POSTAVIČKY a dáš ODESLAT...
![]()
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tam si jen zaloz tema dle sveho nicku a fotky dodej jako odkazy z jineho webu nebo treba posli me a ja je tam damfranta0 píše:JASNĚ TAK TOMU ROZUMÍM,TO SI HNED UDĚLÁM A CO STÍM CLUB CARS
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jeden o koze a druhy o voze, problem je v tom ze manli ty myslis auta clenu na uvidni strance webu a ne ve foru..manli2 píše:musíš se na úvodní straně zaregistrovat a pak přihlásit a vyjede na tebe tabulka
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no zatim nijak 
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
abys mohla nahrat obrazky musis byt zaregistrovany, jinak to neni mozny...franta0 píše:myslím club cars na úvodní stránce aby bylo jasno ale nejde mi to zaregistrovat,obrázky už mám nahraný,veškerý údaje vepsaný a napíše mi tohle:
VÍTEJTE
Nastavení profilu:
Fatal error: Cannot break/continue 1 level in /var/data/web/astra-g.cz/login.php on line 13
-
Honz@
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jednou :franta0 píše:ale zaregistrovaný jsem
1. Přijdeš na www.astra-g.cz a přihlásíš se (zadáš svou přezdívku a heslo)
2.Zaškrtneš políčko "Zobrazit v Club cars"
3.Nahraješ fotku z počítače (dáš procházet atd.)
4.Na položce "Přiřadit jako primární" dáš ANO - foto bude vidět v položce v Club cars jako hlavní foto . Dáš "Přidat" .
5.Pokud chceš nahrát ještě nějaké foto (to už se nebude zobrazovat jako hlavní fotka) , zopakuješ celý postup , jen ve 4. úkolu dáš NE
P.S.:Snad jsem ti odpověděl na tvou otázku..
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G