cinkání při jízdě...
cinkání při jízdě...
mám vzadu kotoučové brzdy na svém Géčku, ale posledních pár dní mi jakoby cinkali nebo zvonili, piskaly. tak nějak bych to nazval, nevíte náhodou co s tim?????? jo a nefunguje mi ručka, může to mít na to vlyv??? jo, jakmyle trošičku šlápnu na brzdový pedál, tak to přestane... a není to závislé na rychlost, někdy to dělá už při 5km/ hod. a někdy i při 70km/hod...
Asterka 1.8 16V sedan
- Reklama
Re: cinkání při jízdě...
jestli budeš na srazu, určo Ti někdo poradí 

spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
jooooooooooooooooo a kde a kdy je sraz???
spermin píše:jestli budeš na srazu, určo Ti někdo poradí
Asterka 1.8 16V sedan
- kabrioletak
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
no a nic nikoho nenapada co by to mohlo být jen podle toho co jsem napsal nahoře????
Asterka 1.8 16V sedan
- kabrioletak
to pískaní může to být tím že jsou brzdy zatvrdlí a dostatečně se neodtahnou od kotouče při povolení brzdy.zkusit celé brzdy pročistit promazat.cinkání zase může dělat destičky které jsou uchycené v brzdovém třmenu.a třeba při jizdě na kočičích hlavach -dlažbě ,či nějakých nerovností mužou dělat takove cinkáni.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
alebo mas to co ja ze sa mi zasekol ten piestik co pritlaca na kotuce a tiez mi to robilo a nakoniec sa to cele zaseklo a znicil som oblozenie
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jo jo mě to dělalo na předních kotoučích a bylo to brzdnými destičkami! u jedné z nich totiž uhnili za 1rok!!!!!! pacičky na kterých to drží! takže když jsem jel..a najel na nerovnost nebo ani nemusel tak mi to zvonilo a cinkalo a pískalo...

- kabrioletak
ano tohle může take nastat,že se přidřel brzdový valeček.jeho promazaní obvykle pomůže.brhy píše:alebo mas to co ja ze sa mi zasekol ten piestik co pritlaca na kotuce a tiez mi to robilo a nakoniec sa to cele zaseklo a znicil som oblozenie
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- kabrioletak
ano přesně tohle jsem měl na mysli,takové to cinkání se projevuje tímhle.rychlyradim píše:jo jo mě to dělalo na předních kotoučích a bylo to brzdnými destičkami! u jedné z nich totiž uhnili za 1rok!!!!!! pacičky na kterých to drží! takže když jsem jel..a najel na nerovnost nebo ani nemusel tak mi to zvonilo a cinkalo a pískalo...![]()

www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
kabrioletak píše:ano tohle může take nastat,že se přidřel brzdový valeček.jeho promazaní obvykle pomůže.brhy píše:alebo mas to co ja ze sa mi zasekol ten piestik co pritlaca na kotuce a tiez mi to robilo a nakoniec sa to cele zaseklo a znicil som oblozenie
to ma tiez caka ked sa budu teraz menit komplet brzdy..
Na zaciatku to obcas cinklo ako hovoris tak som tomu nevenoval pozornost . a po cca 3 mesiacoch zacalo piskanie som myslel ze uz oblozenie treba menit, a po cca tyzdni to drelo nonstop a cele dosticky isli prtkat aj s kotucom

- kabrioletak
jasně tak není to naškodu to třeba po zimě trošku promazat a očistit.tehdy jak jsem měl ješte caaaabro kadeta a byly tuhé zimy tak jsem prakticky za celou zimu nevyjel,a na jaře když jsem vyjel tak se me blokly brzdy,tudíš se prakticky neodtahli od kotouče.nyní budu měnit kompletně celé brzdy tak to vemu při jednom.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
pokud Ti něco něco drhne, budeš mít teplé koleso. Mi to dělalo v zatáčkách, tak jsem odstranil z desek ty pérka a v pohodě.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic