Chalani ako spravne ste podotkli som z blizkeho okolia Detvy. Vlani v novembri som predal svojho TDi Golfa a rozhodol som sa kupit BMW 523. Kedze nebolo nic dobre v ponuke alebo vsetko bolo cenovo vyssie narazil som na tuto Astricku. Nebola kupovana v bazari ale na sukromi. Aj nakupna cena bola pomerne vyssia. Kedze som nikdy nekupoval auta do ktorych by som hned musel vrazat do oprav alebo repasii. Jenanie s majitelom bolo super. Kavicka, skusobna jazda ako dlho bolo potrebne, obhliadka aj spodku. Majitel povedal vsetko co menil (striekany zadny naraznik kedze vozieval psa a ten to doskrabal labami) vymenene kotuce, platnicky atd. Proste super jednanie az na cenu s ktorou nechcel pohnut. Proste za dobre a pekne auto sa plati. A hlavne ked som si sadol ten tichy chod proti Golfu TDi je ako elektromobile

Ale kedze slovak je clovek neveriaci, kupil som: bateria, rozvodovy remen, kladky, vodna pumpa, filtre, olej, nemrznuca zmes, vycistenie skrtiacej klapky a dal som urobit diagnostiku v opli. Samozrejme vsetko bolo tak ako povedal predavajuci ,proste on robil velky servis pri cca 130000 km a ja sa doteraz pozeram v garazi na povodne skoro nove veci co mi vratil s usmevom mechanik. Ale nevadi. S autom som inak nic nerobil a ani ho neplanujem nejak upravovat. Je fakt velmi zachovale. Len nerozumiem jednemu. Na mnohych forach pisu ze maju vysoku spotrebu oleja. Ja som zhruba najazdil 10 000km a olej je v takej hladine ako pri naliati. Auto je sice momentalne v predaji lebo je nevyuzite (manzelka ma svoj fiat) a ja sam vyuzivam tuto lod. Myslel som ze to budeme vyuzivat ako rodinne auto ale v dnesnej dobe nieje prilezitost na rodinne vylety. Mal som vela kritikov ze som dal za auto vela a viem ze sa da doviezt Astra za 2000€ ale v akom stave. Ja mam svoju zasadu auto sa mi musi pacit ,sadnut do ruky proste musi mat fazon a tatoastra mi to splnila na 101%. AHOJTE !!!