zamykání místo mazání inzerátů
zamykání místo mazání inzerátů
Moc mi nejde do hlavy jedna věc. Hlasovalo se tu co s inzeráty, když prodávající již napíše PRODANO. Jednoznačně vyhrála verze mazat. Návštěvníci a prodávající si zvykli a píší prodáno a moderátoři až na Trdla to stále jen zamykají. Pak se čílíte a mažete OT, ale to co bylo domluveno neděláte viz Frydex nebo Mike S. I když třeba máte jiný názor, tak by jste měli jít příkladem a přizpůsobit se néé? Můj názor a ted mě klidně linčujte. 

- Reklama
Re: zamykání místo mazání inzerátů
Pokud vím, tak ty inzeráty někdo zamkne a následně po pár dnech se automaticky smažou... Ale nejsem si jistý, po kolika dnes se automaticky smažou, tak to raději psát nebudu 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja to kašlu... ja to zamknu a pokud si na to vzpomenu, tak to po dvou třech dnech smažu. Dělám to tak proto, že když tu někdo narazí na inzerát a chce se na něho podívat další den a případně z něho něco koupit, tak si může zjistit, že je to prodané. A ne že tu bu dvě hodiny hledat a pak zjistím... jéé, "asi" prodáno !!! kravina.
Mažu je, ale nebylo řečeno kdy. Nechává mě to klidným...
Mažu je, ale nebylo řečeno kdy. Nechává mě to klidným...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak jste tu debatu a hlasování měli stopnout s tim, že se na to vykašlete.
Takhle to tu asi brzy bude stát za, když si každý moderátor bude dělat co se mu líbí. Nemyslíš?

-
- Kontaktovat uživatele:
klídek... nebuď labuť...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
když vidíš, že je zamčeno, proč si ho teda čteš, nebo co tě na tom pořád tak irituje? tohle nechápu 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Heh, to je téma.... Dimi klííííííííííííííííííííd.
Frydex Ti jasně napsal, že to maže ale až druhej či třetí den, to je good přístup. A i odpověď, proč to vidíš zamčené a ne hned smazané. Osobně jsem teď snad tejden pořádně nebyl v inzerci, nestíhám a nebejt Frydexe tak je tam hroznej bordel. Vždycky jen kouknu, jestli tam on byl a jdu číst tech. témata.
A tohle považuju za vyřešený a vyřízený, takže LOCK
Frydex Ti jasně napsal, že to maže ale až druhej či třetí den, to je good přístup. A i odpověď, proč to vidíš zamčené a ne hned smazané. Osobně jsem teď snad tejden pořádně nebyl v inzerci, nestíhám a nebejt Frydexe tak je tam hroznej bordel. Vždycky jen kouknu, jestli tam on byl a jdu číst tech. témata.
A tohle považuju za vyřešený a vyřízený, takže LOCK
END