Letní dětský tábor
Letní dětský tábor
nechtěl by někdo z vás poslat své ratolesti (nebo spíše své neteře, synovce, mladší bratrance nebo sestřenice) v létě na dětský tábor??

- Reklama
Re: Letní dětský tábor
Koukněte se na ten odkaz, co jsem Vám napsal, fotky Italský tábor - čeho si kdo všimne???
END
- Luboš X17DTL
Že by Marek hned na první fotce?
Italiano mafiano

Italiano mafiano

Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Marjápanno..gumáky
to jsem neviděl snad sto let.. hned jsem si vzpomněl na svůj tábor (bohužel jediný, v 9ti jsem balil vedoucí, tak mě máma už nikam nepustila)
Jinak to s tím provázání lankem neznám. Škoda, že je tady na fóru převaha chlapů, za opačných podmínek.. no nic, to jsme někde jinde
Každopádně si vážím lidí, kteří si dokáží ukrojit ze svého volného času a věnovat se někomu jinému. Od 15ti jsem dělal instruktora dorostu a upřímně řečeno (pominu-li vyslovené spratky) - co upřímnějšího znáte ???
Tak hlavně přeji žádné úrazy a spoustu srandy.

to jsem neviděl snad sto let.. hned jsem si vzpomněl na svůj tábor (bohužel jediný, v 9ti jsem balil vedoucí, tak mě máma už nikam nepustila)

Jinak to s tím provázání lankem neznám. Škoda, že je tady na fóru převaha chlapů, za opačných podmínek.. no nic, to jsme někde jinde

Každopádně si vážím lidí, kteří si dokáží ukrojit ze svého volného času a věnovat se někomu jinému. Od 15ti jsem dělal instruktora dorostu a upřímně řečeno (pominu-li vyslovené spratky) - co upřímnějšího znáte ???
Tak hlavně přeji žádné úrazy a spoustu srandy.
já jsem teda prolezl fotky dvakrát a maximálně to že si myslím že na pár fotkách jsem viděl někoho kdo ti je podobnej. jinak se přiznám že nic zvláštního. akorát mě ještě to místo připomíná jeden sraz ale už nevím jakýTrdlo píše:Stále nikdo nic nevidí???? Teda to jste ASTRÁCI?
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
Já vidím-foto č. 25Trdlo píše:Stále nikdo nic nevidí???? Teda to jste ASTRÁCI?

Opel Astra Sedan 1.6 16V Z16XE
tak já už nevím. já se nechám podatTrdlo píše:A stále nic....

mail: pavel.paul.sever@gmail.com
Prezrel som si ich a nič nápadného som tam nenašiel
Na pár fotkách sa objavila biela astra a mimochodom.. tie decká nehladali náhodou Caponeho ??

Na pár fotkách sa objavila biela astra a mimochodom.. tie decká nehladali náhodou Caponeho ??

Tak napovím. fotka č. 11, 13, 15, 20 a 49.
A jinak Juris moje astra je omylem na č.25 a 72.

A jinak Juris moje astra je omylem na č.25 a 72.
END
Na fotke čislo 20 ma chalan na tričku napis OPEL ... bude to asi niekto z fóra, ale to ja mezistím pretože vás nepoznám