Vstřik. čerpadlo Astra G 2.0 DTL

Odpovědět
Radomir

Vstřik. čerpadlo Astra G 2.0 DTL

Příspěvek od Radomir »

Zdravím všechny a prosím o radu,
měnil jsem vstřik. čerpadlo u své Astry a jak jsem tak koukal na příspěvky tak docela za draho :? , ale to už je ted jedno. Mám takový problém, po té výměně se mi při nízkých otáčkách a nebo při volnoběhu rozsvěcuje kontrolka chyba v elektronice, tak jsem si nechal vyčíst závady z říd.jednotky a byla tam chyba v předstřiku že je moc velký. V daném servisu mi bylo řečeno, že je potřeba rozdělat komplet celý rozvody (mám tam řetěz) a posunout čerpadlo o jeden zub, že prý je to špatně smontovaný. Ale nebyl si tím tak 100% jistý jestli to pomůže. Proto Vás prosím o radu, zda se to nedá nějak jednodušeji opravit, příp. jestli se může něco stát když s tím budu takhle jezdit dál.
Díky moc. :D
Reklama

glemo
Kontaktovat uživatele:

Re: Vstřik. čerpadlo Astra G 2.0 DTL

Příspěvek od glemo »

Určite to treba dať spraviť.Ja som menil tiež čerpadlo,boli takisto rozoberané rozvody a bolo mi povedané, že po cca 5 tis.km keď si to sadne mám dojsť aby sa čerpadlo vykolíkovalo. (proste aby sedelo presne s rozvodmi).Takže nejazdiť :o a dať spraviť.
Radomir

Příspěvek od Radomir »

takže najet cca 5tis.km a nechat to opravit nebo hned?? :?
už jsem takhle najel cca 600km.
glemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od glemo »

Ja to mam spravené dobre ale po najazdení mám dôjsť aby mi to ešte doladili, pretože je možnosť posunutia rozvodov(keď si to všetko sadne).Ty ale keď už rozvody posunute máš, tak by som to dal spraviť čo najskôr.Nie som mechanik ale keď niečo nie je tak ako má tak to potom asi nie je dobré.A rozobratie rozvodov,nastavenie a zloženie nie je zasa tak náročné.Za pol dňa to máš hotové možno aj s umytím motora. 8)
Odpovědět