Nefunguje servo
Nefunguje servo
Zdravim hoši koupil sem si astru g 2.0 16v je to rok 1999 a nefunguje mi servo prosim o radu 

- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunguje sevo
Mas vadny alternator. Skontroluj...Najskor ti nedobija. Ked auto nedobija tak sa obvod posilnovaca odpoji. Posilnovac je elektrohidraulicky.
Opel ASTRA G 1,6 16V X16XEL vybava confort...
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, asi odešel diodový můstek na altíku... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
a žádná kontrolka ti nesvítí ani nebliká?snbsony píše:Zdravim hoši koupil sem si astru g 2.0 16v je to rok 1999 a nefunguje mi servo prosim o radu
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
nesviti mi zadna kontrolka 

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunguje servo
hmm, to je divné, zkus tady na foru hledat, servu se tady věnovalo už hodně času, snad ti něco z toho pomůže, ale viděl bych to nejspíš na ten altík
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Máš v něm dost oleje?
Servo je poháňané elektromotorom, a funguje až po nabehnutí nabíjania. Tak že najskôr skontroluj či Ti funguje nabíjanie (pred štartom Ti musí svietiť na prístrojovke ikona baterky, po štarte musí zhasnúť, prípadne zmeraj merákom po štarte napätie na póloch batérie - malo by byť okolo 14 V). Ak je nabíjanie OK, skontroluj poistky (F7/80A v motorovom priestore, druhá od chladiča a F1.23/10A v poistkovej skrinke, v druhom rade od spodu, prvá z prava), konektory do serva, káble. Ak nenájdeš nič a motor čerpadla serva nebeží, bude pravdepodbne problém v samotnom motore.
Od modelového roku 2000 sa začali montovať serva TRW II. generácie ktoré umožňujú aj diagnostiku a napr. prostredníctvom OP COMu sa dajú na serve robiť aj funkčné skúšky.
Od modelového roku 2000 sa začali montovať serva TRW II. generácie ktoré umožňujú aj diagnostiku a napr. prostredníctvom OP COMu sa dajú na serve robiť aj funkčné skúšky.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
No mě začne fungovat servo až když se zvýší otáčky motoru nad 1700. Nevíte čím to může být? Chtěl jsem zkontrolovat jestli je dostatek hydraulického oleje, ale nemůžu najít nádržku. Mám motor Z16XE. Prosím poraďte. Dík.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
nádržku najdeš v motorovým prostoru před spolujezdcem na přepážce u kabiny, je dole musíš se hodně naklonit 

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Polde mě pokud se ti to zvýší při určitých otáčkách to zanemná že ti špatně dobíjí alternátor. Změř si kolik ti dobíjí.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
mno nevim skus zmerit dobijeni.. ale altik v prdeli asi nebude kdyz ti nesvítí dobíjení.. mrkni se na pojistku k servu a nebo bude v prdeli servo. 

ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
-
- Kontaktovat uživatele:
Mohu, jen dodat jednu zkusenost z tatovy fabie. Prestalo jit servo, dobijeni nesvitilo. Nicmene zaoxidovany kabel na altiku takovym zpusobem, ze na kontrolku dobijeni to stacilo, ale na servo ne.
No tak jsem to dolíval olejem až jsem to blbec přelil asi 2 cm nad max. Servo fungovalo normálně i na volnoběh (zapnulo se asi 2 sekundy po startu). Poraďte mě čím bych odsál přebytečný olej z nádržky. Dík za rady.
Naposledy upravil(a) zdenal26 dne 21 říj 2009, 19:29, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G 1.6 16V (Z16XE) 2001
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Co třeba hadičkou ?? 

Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol: