Oldíkova Asťulka...přezuto,umyto

oldisekt
Kontaktovat uživatele:

Oldíkova Asťulka...přezuto,umyto

Příspěvek od oldisekt »

Zdravím všechny asťuláky, mám tu pár obrázků mojí astry od počátku (5/2007) co jsem jí přivezl z německa a co chytla do teďka pár úprav......... :roll:

Opel Astra G 1,6 16V
r.v. 4.6.1998
klimatizace, 4x airbeg
el. ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcádka
el. ovládaná 4x okna

přední světla AE - DEPO (H7 Osram)
zadní světla - SONAR
maska bez znaku
sportovní výfuk
podložky pod zadníma kolama - 25 mm
alu kola 17"
pneu 205/40/17 hankook, toyo
přední, zadní spoiler - AS tuning
křídlo - Mattig
plynové vzpěry přední kapoty
čiré blinkry
loketní opěrka
nerez kryt baterky - (opel)
nalakovaný kliky, prahy, díly v motorovým prostoru
bíle nalakovaný vnitřek
modro-černý potahy + koberečky
modro-černá manžeta řadící páky
modrý podsvícení uvnitř auta
flat stěrače
hliníková sportovní anténka - domácí práce
ovladače topení (leštěný hliník) - domácí práce
rádio LG (mp3)
4 kanálový zesilovač
2x ovály 6x9" v platě
subwoofer v podlaze kufru
nálepky astra G fóra
Přílohy
1.JPG
2.JPG
.
.
Naposledy upravil(a) oldisekt dne 13 dub 2013, 11:56, celkem upraveno 5 x.
Astra 1,6 X16XEL
mail - oldisekt@centrum.cz
Reklama

Boči

Re: Oldíkova Asťulka...1,6 16V

Příspěvek od Boči »

Vítej na fóru. Astrule je krásná 8) . Ty kola si kupoval tedka nekdy ? Ze nemas fotku jak na nich astra stoji. Jinak ten kufr je bomba 8)

Tak at ti to jezdí :wink:
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek
Palias

Příspěvek od Palias »

Pani, uvazujem o kupe, za kolko sa da v CR kupit ASTRA G, 1,4 16V patdverova, nemusi byt extra vybava /klima potesi/, r.v. cca 2001? Nechcem taku vyfesakovanu ako ta oldikova :P Jazdil by som prevazne kratke trate do prace 10-20 km, menej na dlhsie trate. Prvorada je spolahlivost, dolezita tiez spotreba a naklady na servis.
Oplati sa 1,4, alebo existuje lepsia motorizacia /prip. konkurencia :D / V kazdom pripade dakujem za rady.

PS: Oldo, je pekna, ale tu hudbu v kufri by som nechcel, nevopcha sa ku kociku :?:
oldisekt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldisekt »

Díky boči, kola sem kupoval před tejdnem, ještě sháním nějaký 2 pneu, a hned je tam obuju a udělám nový foto. :wink:
Astra 1,6 X16XEL
Hanzzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanzzz »

Sakra chlape, kde máš kufr?? To to máš vystlaný takovou bednou, dá se vyndat, tak že by zustalo jen to plato, když potřebuješ něco převíst, to musí dělat dobrej ruc duc randál.
Promin ale ja tady na to moc nejsem, potřebuju co největší prostor už ted mi připadá muj kombajn malej.

Ja kdybych koupil auto s timhle, tak to by bylo první, co bych z toho vyhodil, ikdyž tohle bude asi tvoje výroba ne? teda jestli jdou ty fotky postupně, jak to vznikalo.

Vítej, vítej
Doufám, že se uvidíme na nějakém srazu, začne jaro,...
Astra 1.7TD, caravan - https://www.astra-g.cz/forum//////////viewtopic.php?p=136916#136916
oldisekt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldisekt »

JJ Hanzzz...každej má jiný představy, na náklad mám felcku s károu, pač máme doma víc aut a uveze toho víc než bych toho naložil do chudinky astřičky...
Astra 1,6 X16XEL
Megmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Megmen »

Máš to hezký!!!!! Hlavně ten kufr je bomba!!!! 8) A s těma kolesama to bude ještě lepší
mexxo

Příspěvek od mexxo »

No astrula pekná. Ja muziku rád, subwofer mám, ale toto je na mňa moc :P Mne stačí dobrý zvuk :?: Tie lakované plasty v interiéri mi nesedia a hlavne by som vymenil tie zadné svetlá, to sa už nenosí...
Ale predok (maska+podnárazník aj s tým ťahokovom) sa mi páči dosť a kola sú super. Nad podobnými som aj ja kedysi uvažoval, pekne ukážu na aute.
Ale hlavne že sa páči tebe, tak nech robí radosť 8)
Čo ten výfuk na COčku, aká značka? Ten je tiež na novú sezónu? na aute vidím iný.
Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

Zatím to vypadá pěkně. Předek se mi líbí, zadek bych dal jiný, ale pořád je to ještě rozumná varianta. Muzika v kufru je dobrá, ale mě se vůbec nelíbí "to" chlupatý. Když už bych něco takového dělal, tak buď kůže nebo něco lakovaného a hlavně proboha ne bílou barvu. To už je úplně strašný. Má to každý a je to okoukané a tím pádem bez nápadu. A ty kola jsou 16" nebo 17"? Jaké plánuješ další úpravy?
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
oldisekt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldisekt »

...Díky za názory, takhle když se člověk dostanena forum, pač sem tu novější a autíko mám dýl (2roky), tak se dozvý různý názory různých lidí a pak může popřemejšlet co má vylepšit..např.,,to chlupaté,, ..plánuju dodělat vnitřek dát to do kontrastu modrá-bílá barva pač ta kombinace se mi líbí kdyby tam byla jiná barva hádalo by se to se sebou..jinak uvidím až tam hodím ty kolesa (17'') tak nějakej sportovní podvozek..jo a ktěm světlům vzadu co takhle ten chromovanej vnitřek stříknout nějakou černou matnou barvou nebo polepit černou folií..zepšilo by se to??,,Majesty,,?? :? nebo :(

A ,,Mexxo,, ten výfuk na COčku už je na autě je vidět na tý fotce na sněhu ale byl to universál(značku bohužel nevím), takže sem k němu navařoval nerez trubku a pasoval přímo pod autem aby mi koukal z mřížky tak akorát...
Astra 1,6 X16XEL
Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

Tak určitě by to vypadalo mnohem líp. Otázka je, jestli se dají dobře rozebrat. Ale spíš se koukni po netu a vyber nějaká světla s LED. Výběr je velký. Každopádně to jsou názory různých lidí a to znamená různý vkus. Tobě se to líbit může a to pak není co řešit. 8)

Zkus se podívat tady
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

pěkná astrule pěkný kola určitě jí budou slušet ten kufr je bomba 8) akorát jediná výtka směřuje k tvým zadním lampám ty jsou fakt děs :( .. :D
mexxo

Příspěvek od mexxo »

No výfuk vypadá dobre. Mňa práve zaujímalo ako tam pasoval, tak si mi odpovedal. S tými svetlami neviem. To je hlavne na tebe, čo sa ti páči. Možno máme na toto úplne rozdielny vkus, tak to je ťažko radiť. Mne sa páčia asi najviac origo OPCčkové na foto od Princa Wiliama a potom tie čo majú Megmen, veron a Berry
new-name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od new-name »

pěkný auto a luxusní barva a kousek odsud 8) nu tož vítaj :lol:
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek
kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak »

ahoj,taky te vitam.auto mas v pekne udrzovanem stavu tak jen tak dal 8) co se tyce tech uprav tak se me taky moc nelibi ty zadni lampy,prijdou me moc vystredni,ale to je vec nazoru kazdeho takze v poho :wink:
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
Odpovědět