Štráda píše:Hele,stejnej problém s altíkem jsem řešil taky před dvěma roky,nejdřív se rosvítila kontrolka,pak problikávala a pak už jen svítila,po pár kilometrech mi šlo stuha řízení,servo je elektronický!vyndal jsem altík a uhlíky za 100,- koupúil a vyměnil v domění že to bude ok,namontoval a pořád stejný,v mototechně mi řekli,že u Géček se sral diodovej můstek,cca 1700,- tak jsem ho koupil a vyměnil,montnul do káry a v poho,ted přěd vánocema to samé,zas můstek a 1700,- v prd.li,kdybych byl registrovanej dřív tady,tak jsem koupil tady altík,kluci ho tu prodávaj celkem často a do 1000,-,což je za půlku,jen risk,jak dlouho vydrží,ale u toho můstku i když je novej to taky nevíš!Tak asi tak,snad jsem pomohl!
PS daleko nejezdi jak se ti rozsvítí dobíjení,servo ti za chvíli vycucá baterku a někde akorát zůstaneš vyset!!!
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=11247
Dik, pohohl si mi v utvžení co si o Oplu myslím
když se mi to stalo poprvé tak pršelo a byl jsem 20 km od domova, tak říkám cajk jedu dom a uvidí se, pak to dobíjení zhaslo a byl klid, pak to ve velkém mrazu problikávalo a od té doby nic je mi jasné, že to lehne až budu kus od domova ten zákon dobře znám....
No asi to nechám až to lehne a pro mamku někam pojedu.
Celkově z toho auta nemám nejlepší dojem, na tu spotřebu oleje už jsem si tak trochu zvyk ikdyž to není vůbec normální,
No ješště bude muset chvíli sloužit a půjde do komise, už dlouho říkám mamce, že by to chtělo pořídit AUTO, astříčka je takovej kozlík na krátké vzdálenosti, když jsem jel dál tak jsem byl většinou strhanej jak šroub, jinak se to ale řídí hezky ale to jsem odbočil.
Doufám, že tu někoho ted neurazím
Já teda nevím ale u auta co je sice starý pár let ale má 80t. najeto bych tohle nečekal, je pravda, že jsem zvyklej na BMW kde taky lecos opravuju ale ty maj 300 a víc a o tom, že to nemám ověřený nemluvím.
Zitra sjedu pro ten oil a uvidím co to vyvede, taky mě napadá kam se ten olej ztrácí? není vidět, že by někde něco teklo. Vůbec netuším jak to el servo funguje.
S pozdravem
Svoboda