Zdravíčko!
Potřebuju poradit kde bych sehnal potah na můj suboofer a jak ho k němu přidělám! Máte někdo zkušenost? Jsem z Litoměřic, nevíte někdo kde to tady sehnat? Díky moc za rady..
Potah na suboofer..
Potah na suboofer..
Opel Astra G, 98, 5dv.,hnědá metalíza, světla interiéru laděná do modra!
Modrá je dobrá!!!
Modrá je dobrá!!!
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potah na suboofer..
Zdar,já to potáhl černým zátěžákem tuším,je to dýl,tak si nepamatuju přesnej název koberce,ale určo v prodejně s koberceme si vybereš přesně on, a nebo prodávaj přímo látku na bedny v hudebninách,ale to něco koštuje oproti koberci!Ten zátěžák stojí pár kačk a jde to sním supr,stejně tak to pok i vypadá!Foto mé beny si tu už viděl a vypadá do good ne?To není první bedna co jsem potáhl tímto kobercem!Jinak jsem si to pekně rozměřil,nařezal rohy,kraje atd pro pěkné ohyby a bud prilepíš chemoprenem,nebo jsem to cvakal sponkovačkou,kterou si půjčíš někde,nebo koupíš cc 200,-,je to rychlé a pěkné,rozebrat to pak jde úplně krásně!!!
Jinak k tomu koberci,kolega má tranporter T3 a vylepil si s ním celej interiér a pecka jak prase!!Má kombinaci černej s bílošedivým!
Jen doporučuju!Mají ho v každé prodejně s kobercema a cena fakt super!!!
Jinak k tomu koberci,kolega má tranporter T3 a vylepil si s ním celej interiér a pecka jak prase!!Má kombinaci černej s bílošedivým!
Jen doporučuju!Mají ho v každé prodejně s kobercema a cena fakt super!!!

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Potah na suboofer..
Mno maj tam potah tkaninu černou 245,-m2,tak nevím jak máš velkou tu bednu,spočítej si to a uvidíš na kolik to vyjde!Ale zkus se zeptat i v prodejně koberců,ten zátěžák stál tuším 100,- m2,tak at máš porovnání a pak se rozhodni do čeho zainvestuješ!Ta orígo,s tou se to potahuje tak o 20% líp,mě trvala ta má bedna pro dva repráky a a bedna byla přes celej kufr a trvalo mi to necelou hodku s tou sponkuvačkou! 

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda