zamykání témat...
zamykání témat...
nevim.. ale nechápu smysl tohodle zamykání.... https://www.astra-g.cz/forum/////////vie ... 099#179099
dotaz zodpovezen a lock.... takže na další dotaz ohledně dálničních známek se bude zakládat nový a nový a nový topic? hmm to bude krásně přehledný...
dotaz zodpovezen a lock.... takže na další dotaz ohledně dálničních známek se bude zakládat nový a nový a nový topic? hmm to bude krásně přehledný...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no a já zase nechápu co je na dálničních známkách zase tak zajímavého, aby se kvůli nim zakládalo další vlákno, Bery se ptal na platnost DZ na rok 2008, což mu bylo zodpovězeno, všechno ostatní už bylo jenom OT, co se týče platnosti a cen ostatních DZ, Google je taky super nástroj
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
K tomu zamykání a mazání bych jenom podotkl, že se mi nelíbí že se smaže téma jen proto že ho založil někdo, kdo se někomu s pravomocí nelíbí..viz.nedávno podobné a už smazané téma o cenzuře a zamykání témat 

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Salám: co se týče příspěvků svantnera3, byla to pouhopouhá provokace, psal jsem mu SZ, aby mi vysvětlil co tím jako sleduje, měl možnost se k tomu vyjádřit, neudělal to a tím mi jenom potvrvdil, že to provokace byla, navíc mu tuším psal i Trdlo ať mu to vysvěltí přes SZ jestli chce, ale o tom taky pochybuju, takže tak
co pořád vidíte na těch DZ, když mě přesvědčíte, že je to fakt zajímavé vlákno, klidně to odemknu a přejmenuju, osobně si ale myslím, že je to zbytečné
co pořád vidíte na těch DZ, když mě přesvědčíte, že je to fakt zajímavé vlákno, klidně to odemknu a přejmenuju, osobně si ale myslím, že je to zbytečné

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Založil téma dost podobné tomu co teď založil Manli2..dál do toho tématu nepřispěl ani jedinkrát..joo kdyby ho všichni ignorovali a k tématu se nevyjadřovali, tak kliďo, ale smazat to jen proto, že to založil on .. to první téma nebylo nijak provokační podle mě.
A jestli to někoho provokovalo, tak je to jen jeho problém..
A jestli to někoho provokovalo, tak je to jen jeho problém..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Salám: vím co založil svantner3 za téma, byly tu dokonce 2, já je nezamknul ani nesmazal, modů je tu víc, ale co s ním chceš dělat, když sem chodí jenom provokovat, i kdyby se mu smazal jeho profil svantner3, kdo ti zaručí, že se sem nevrátí pod jiným nickem? jediná možnost jak se ho "zbavit" je zablokovat jeho IP, teda pokud to je možné, já na to prostředky nemám
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
Já myslim, že je to teď jen taková mánie. Vánoční čas je trochu nervové období a někteří lidé si s tím neumí poradit. Najde se exemplář, založí provokační téma, pár lidí se chytne a je to hned. Pak hned přiskočí moderátor a ukáže, že má moc to utnout. No a pak už se to veze a jeden druhého musí předhánět. Spíš jde o to, že tu není chat. Lidi by si tu chtěli pokecat, jenže nemají možnost. Pročítat a přispívat jen co se týká témat, která něco řeší je trochu nuda a navíc to není zrovna velká možnost pokecat. Takže si osobně myslím, že by jen stačilo provokatéry ignorovat a né hned oponovat a tím přilévat olej do ohně, dodržovat trochu pravidla fóra a dát možnost lidem popovídat o normálních věcech třeba v nějakém topicu k tomu založeném. Pokud by měl někdo neodvratnou touhu něco někomu sdělit, psal by to tam a nemusely by se ptákoviny řešit v tématech o věcech, co mají nějaký význam. Viz Dragonny-ho prodej xenonů. Navíc je tu možnost napsat SZ. Pak by to taky možná chtělo trochu zvýraznit nápis HLEDAT, protože je titěrný a né zrovna na očích. Pak by se možná trochu předešlo zakládání staro-nových témat.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)

http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
zamykání se používá místo mazání a to kvůli toho aby staré téma přežilo alespoň pro vyhledávače (seznam/google)... fóra nejsou živé jenom přímou návštěvností
prostě i když někdo založí duplicitní téma nebo totální volovinu, pořád je v tom aspoň trocha energie a klíčová slova na které sem-tam někdo přiletí z vyhledávačů...

Víte proč se zamykají vyřešená témata? Právě kvůli nám všem.
Hypotetický příklad: jedno téma, v něm milion dotazů, de facto naprosto stejných, deset stránek ot. Klasika. Díky tomu má téma 25stran.
Přijdu jako nový uživatel - jelikož nevím, založím téma téměř identické a někdo ho zamkne. Jenže ten někdo tam většinou vloží i link na to téma, kde to už je vyřešené. Což je horší případ, lepší, když uživatel použije hledat, a vyskočí na něj požadované téma. Jenže ouha, téma které hledal má 25 stran a to on přece nebude číst, takže hurá, založí si nové téma s dotazem....
Perpetuum mobile....
Jinak v pokecu se téměř nemaže a nezamyká, Manli dneska jsme se o tom bavili. Co se týka svantera, psal jsem mu přímo do tématu, ať mi vysvětlí jak to myslí a že to zase odemknu. Jinak to opravdu vyznělo jak čistá provokace. A to podotýkám, nejsem z těch kteří by mu nějak komentovali jeho new car a je mi jedno čím jezdí, hlavně jestli je spokojený. Není v tom nic osobního.
Ad all: krom Manlíka a posledních pár smajlíků, a následného řešení tady, a trochu nervů tady, dokážete mi někdo dát reálné příklady toho, jak tady modi dokazují své možnosti, zamykají zbytečne, mažou zbytečně? Fakt všichni zastáváte názor, že to děláme tak špatně?
Jestli jo, ok, pojďme si to vyříkat, jsme lidi. Nebo jen dokážete nasazovat?
Hypotetický příklad: jedno téma, v něm milion dotazů, de facto naprosto stejných, deset stránek ot. Klasika. Díky tomu má téma 25stran.
Přijdu jako nový uživatel - jelikož nevím, založím téma téměř identické a někdo ho zamkne. Jenže ten někdo tam většinou vloží i link na to téma, kde to už je vyřešené. Což je horší případ, lepší, když uživatel použije hledat, a vyskočí na něj požadované téma. Jenže ouha, téma které hledal má 25 stran a to on přece nebude číst, takže hurá, založí si nové téma s dotazem....
Perpetuum mobile....

Jinak v pokecu se téměř nemaže a nezamyká, Manli dneska jsme se o tom bavili. Co se týka svantera, psal jsem mu přímo do tématu, ať mi vysvětlí jak to myslí a že to zase odemknu. Jinak to opravdu vyznělo jak čistá provokace. A to podotýkám, nejsem z těch kteří by mu nějak komentovali jeho new car a je mi jedno čím jezdí, hlavně jestli je spokojený. Není v tom nic osobního.
Ad all: krom Manlíka a posledních pár smajlíků, a následného řešení tady, a trochu nervů tady, dokážete mi někdo dát reálné příklady toho, jak tady modi dokazují své možnosti, zamykají zbytečne, mažou zbytečně? Fakt všichni zastáváte názor, že to děláme tak špatně?
Jestli jo, ok, pojďme si to vyříkat, jsme lidi. Nebo jen dokážete nasazovat?

END