Takže jsme včera s manželkou vybírali nová kola na léto a zůstali nám tři kadidáti, jaké jsou Vaše názory na to, které tam z těchto třech dát? Předem podotýkám, budou to 16", protože s autem hodně jezdíme, nechci jít s pneu pod profil 5O.
za mě O.Z., ale to jsem psal, když si vybíral kola Shuya a na té tvé bílé Astře to bude bombastic, sehnal jsi je někde levněji nebo se zatím jenom rozhoduješ a pak po nich půjdeš?
MAX - CZ píše:Tak to u mě vyhrávají na plný čáře ty ALUTECy.
U mě nejspíš taky alespoň z tohodle výběru Ty Dotzky na autě nevypadají tak jak by člověk čekal No a OZtka mi přijdou takový obyčejný ale pokud to nechceš na vzhled tak ok
Ale tady bych se neptal jaký kola jsou lepšejší každej máme jinej vkus a každýmu se líbí něco jiného,takže vyber ty co se hlavně líbí nejvíc Tobě
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
No to není ani tak kvůli finálnímu rozhodnutí, to samozřejmě uděláme sami, ale tak je dobrý při rozhodování zohlednit i názory lidí, kteří astru potkají.
Mike: To není alibismus, je to o tom, že tím co jsem tam původně napsal jsem skutečně ovlivňoval, protože tam bylo jednoznačně napsaný, jaký se mi líbí nejvíc.
Trdlo píše:No to není ani tak kvůli finálnímu rozhodnutí, to samozřejmě uděláme sami, ale tak je dobrý při rozhodování zohlednit i názory lidí, kteří astru potkají.
Mike: To není alibismus, je to o tom, že tím co jsem tam původně napsal jsem skutečně ovlivňoval, protože tam bylo jednoznačně napsaný, jaký se mi líbí nejvíc.
právě proto jsem to tam napsal, protože jsem ten původní příspěvek četl