ta se teda musí nudit na tom ministerstvu
a zase ta Džamila
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
a zase ta Džamila
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
-
Dj.radim
Džamila,Džamila,tyden se nemyla a když se omyla,tak se zas poblila.
kráva jedna
Jinak její názor nechápu,každý dítě má snad stejné práva a ne,že jedno je lepší a druhé je horší. A já bych teda s nějakými dvěmi buzeranty vyrůstat nechtěl.
Jinak její názor nechápu,každý dítě má snad stejné práva a ne,že jedno je lepší a druhé je horší. A já bych teda s nějakými dvěmi buzeranty vyrůstat nechtěl.
Naposledy upravil(a) Dj.radim dne 14 pro 2008, 21:29, celkem upraveno 1 x.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ale jooo, já bych jim dal ty děcka, tak ze dvě cikorky do každé takové rodinky . . . .

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
Dj.radim
pokud ty bukvice budou plnit funkci rodiny, může na tom společnost jenom vydělat. Prodělat asi né.Hribek píše:to nemyslíš vážně? a to jako když budou moct mít bukwice děti tak budeme společností na úrovni jo? to snad ne....
není problém se dohodnout bukvice s bukvičáky.
Myslím toleranci k novým přístupům, né k nepřízpusobivým.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
To dítě bude opravdu přešťastné, když pujde s nálepkou "neumístitelný" do takovéto "rodiny" ..to bych si raději hodil mašli..
Chudáci jsou i ti čtyřprocentní, že na ně zvbydou jen nějací šmejdi, které z jasných důvodů nikdo nechce..
Chudáci jsou i ti čtyřprocentní, že na ně zvbydou jen nějací šmejdi, které z jasných důvodů nikdo nechce..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
mě tahle skupina lidí nevadí pokud je nevidím při akci
pokud děti mají šanci si takhle najít rodinu a vezmou ho s láskou tak proč ne ale na druhou stranu ve škole by byly útokem šikané a posměchu a že to v dnešní době je hodně rozšířený koníček dětí
tak by to nedělalo moc dobrotu a mohli by na to doplatit těžko říci má to své klady i zápory
pokud děti mají šanci si takhle najít rodinu a vezmou ho s láskou tak proč ne ale na druhou stranu ve škole by byly útokem šikané a posměchu a že to v dnešní době je hodně rozšířený koníček dětí