Radoš 92 píše:Nic proti, Majkí, ale já už jsem na tom přemýšlel dávno taky. Jde o to, že není kumšt to koupit nové, ale udělat si svoje, mí t z toho radost a pro někoho je to i otázka peněz. Já bych třeba nedalza tu řadičku ani 700, to si s tím raději budu týden hrát a udělám si to za pár kaček. I když tam nebude logo Astra.
presne taak. ja om studak a peniaze navyse sa vzdy hodia, a nie aby som dal 1000sk to nejakej svietaciej blbosti, ked si to doma mozem urobit aj sam...sice to nebude mat taky efekt ale radost s toho bude 10nasobna nez z kupovanej veci...ja sa do toho snad pustim, a potom mozem popripade hodit fotecky navod ako sa to podarilo, ak s to vlastne podari...len neviem ako tam do tej hlavice navedem kabelaz...ci to mam prevrtat nejakym tenkym vrtacikom, alebo co...bojim sa do stredu tej hlavice vrtat, lebo ja neviem co je pod tym a aby som tam nieco neprevratal.a samotna hlavica mi odmontovat nejde, neviem preco, drzi jaq prilepena
za nejake napady ako ju zmontujem alebo tam dovedem kabelaz, budem velmi vdacny, dakujem

bolo:Opel Astra G Caravan 2.0DI 16V 7/1999 edition 100
499dní spokojnosti
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...
DIESEL POWER
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 -
!Novinka!Kož.sedačky