Děkuji za všechny tipy na cenu popřípadě rovnou nabídky.
Jo ještě jsem zapomněl jsou to 4*100.
Výhoda je v tom, že nemusíš kontrolovat tlak a neustále dofukovat. Protože ten plyn (dusík) je stálejší, než vzduch, na sluníčku nezvětšuje a mrazem zase nezmenšuje objem.new-name píše:a jaká je výhoda plnění plynem oproti vzduchu?
dá se to míchat se vzduchem!!Majesty píše:Dneska už plní plynem skoro všude. Nevýhoda je v tom, že na případné dorovnání tlaku musíš zase do pneuservisu. U nás za to chtějí 30Kč za kolo. V ceně dostaneš zelený čepičky na ventilky. To je proto, aby když dojedeš do jinýho servisu, hned poznali, že je tam plyn. Já osobně to dávám jen do letních. Po zimě je v gumách rozdíl maximálně dvě desetiny, proti podzimu, co to sundavám.
dá, ale pak už ti to je k ničemuPhrz píše:dá se to míchat se vzduchem!!Majesty píše:Dneska už plní plynem skoro všude. Nevýhoda je v tom, že na případné dorovnání tlaku musíš zase do pneuservisu. U nás za to chtějí 30Kč za kolo. V ceně dostaneš zelený čepičky na ventilky. To je proto, aby když dojedeš do jinýho servisu, hned poznali, že je tam plyn. Já osobně to dávám jen do letních. Po zimě je v gumách rozdíl maximálně dvě desetiny, proti podzimu, co to sundavám.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |