páčka MID
-
- Kontaktovat uživatele:
páčka MID
mám s ní takovej problém, drnčí jako kráva, no prostě to zadní tlačítko na nulování při jízdě hrozně rezonuje, má někdo zkušenost s opravou nebo nějaký nápad co do toho cáknout aby se to utěsnilo a páčka fungovala? bojim se že když jí půjdu otvírat, tak to vyletí a už to nesložim 

- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Re: páčka MID
musíš občas stišit hudbu.....new-name píše:mám s ní takovej problém, drnčí jako kráva, no prostě to zadní tlačítko na nulování při jízdě hrozně rezonuje, má někdo zkušenost s opravou nebo nějaký nápad co do toho cáknout aby se to utěsnilo a páčka fungovala? bojim se že když jí půjdu otvírat, tak to vyletí a už to nesložim

-
- Kontaktovat uživatele:
právě že to slyšim jen když to ztišimrychlyradim píše: musíš občas stišit hudbu.....

včera jsem viděl v Zr zase tu tuněnou astru

Naposledy upravil(a) new-name dne 27 lis 2008, 11:41, celkem upraveno 1 x.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak to nevím...tak ho dojed a hod mu leták za stěrač...new-name píše:právě že to slyšim jen když to ztišimrychlyradim píše: musíš občas stišit hudbu.....![]()
včera jsem viděl v Zr zase tu tuněnou astrunevíš čí je?
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Normálně to tlačítko vyloupni, nic pod ním není... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."