Dotaz - na co pasují?

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
Odpovědět
maruz

Dotaz - na co pasují?

Příspěvek od maruz »

Zdravím, tak jsem v létě na inzerát koupil alu kola, měly být 15, díry 5x110 a Et 49, prostě na astru, originál opel. Nechtěl jsem přezouvat letní za zimní na stávajících, chtěl jsem prostě na ně dát zimní pneu. A ejhle, v servise jsem zjistil, že nepasují :o . 15 to ano, díry taky, ale na předních kolech mezi paprsky a třmenem brzdy byla mezera tak na papír, což mi nedoporučili je tam dávat. ( nevím, zda-li všechny astry mají vepředu stejný třmen jako já?)Viděl je někdo někdy a komu je prodat? tedy na jaké auto? Ze zadní strany disku moc chytrý nejsem. viz foto

moc díky

Opel astra caravan, 2.0 100kw.
ObrázekObrázek
Obrázek
Reklama

Troodon

Příspěvek od Troodon »

zaujimave, aj keby bolo ET nizsie napr z omegy disk alebo podobne tak by tam nemala byt taka mala medzera.. jedine co by snad pomohlo su podlozky ale to nie je to prave orechove..
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

Kolečka už něco pamatujou, 88 výroba :lol:

P.S.: Já si vždycky myslel, že tyhle se dělaly jen ve 14" a dávaly se na Astru F ....
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
maruz

Příspěvek od maruz »

to asi jo, po internetu stari nepoznas, no cena byla primerena a na zimu si myslim ze by byly v pohode, kupovat plechace se mi nechtelo. Ty podlozky, to neni marne. Vzadu je to v pohode, jen dopredu, tak 3, 4 mm by stacily od trmene? :? jsou tam ty dva kotouce, tak proto to tam asi nevleze, nebo jsou na vsech astrach?
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Jak dva kotouče ? Myslíš jeden vnitřkem chlazený... :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
maruz

Příspěvek od maruz »

jó, to jsem myslel. Jsou na všech? Moc nechápu, že ta mezera mezi třmenem a paprsky byla tak malá. že bude ET trocha menší než 49, to jsem čekal, ale :? Vyřeší to podložky cca 3 až 4 mm bez újmy na auto?
Díky
glemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od glemo »

Myslím že také som videl na Vectre A.
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Jo jo, na všech - standartka. Já mám podložky vzadu 2,5 cm. Ale to je vzadu a to je zas na delší šrouby a tak... pokud Ti ty kola moc nebudou vyčnívat, tak se toho neboj. Nebo je střel a kup jiné :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
AstraMan
Moderátor

Re: Dotaz - na co pasují?

Příspěvek od AstraMan »

Podobný problém měl lukaskpd :wink: U něj snad i ten disk ( na přední nápravě ) drhnul přímo o třmen... Koupil podložky a je po problému myslím :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Odpovědět