Zdravim vsici.
Mel bych sím prosbu, a sice ohledne demotaze podbehu. Chystam se menit bocni blikac za bily (dle meho nazoru hezcejsi) a nechci premyslet nad demontazi, pac to boli
Takze mate nekdo radu, jak jej sundat zhruba za 5 minut? Jinak to bude prace jak se znam tak na 3-4 hod
Diky za info
není třeba kuli blinkru nic sundavat,blinkr jde vysunout z blatníku,je zajištěný z jedné strany takovou packou,někde to tu již bylo řešeno,ba i asi foceno.
jestli máš jiné blinkry,tak tu zajištovací packu je vidět,jinak já použil na odmačknutí abych nepoškodil lak blatníku takovou plastovou stěrku na pečení,šlo to snadno,jen dej bacha,až vytáhneš objímku se žárovkou,at ti nepropadne do blatníku,pak by jsi jí těžko tahal zpět,asi by jsi ten podběh musel vážně sundat.
pepca píše: jestli máš jiné blinkry,tak tu zajištovací packu je vidět,jinak já použil na odmačknutí abych nepoškodil lak blatníku takovou plastovou stěrku na pečení,šlo to snadno,jen dej bacha,až vytáhneš objímku se žárovkou,at ti nepropadne do blatníku,pak by jsi jí těžko tahal zpět,asi by jsi ten podběh musel vážně sundat.
Priznam se, ze sem se tvaril na tu demontaz rozpacite, neslo mi do hlavy, jak ten blinkr pretahnu pres ty zapadky... Ale super! Pac ten, co mi ty blikatka prodaval, ze prej musim sundat podbeh. Ale ted to opravdu bylo sfoukle za 5 min - oba dva! A dokonce necim takovym, jak si psal - sterkou na peceni
Diky
milosh píše:koukam na autokelly, bocni blinkry kourove by byly lepsi nez jen obyc bile ne? cena stejna
Zalezi na vkusu... Osobně mám boční blinkry kouřové
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!