Demontage podbehu

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
kulda

Demontage podbehu

Příspěvek od kulda »

Zdravim vsici.
Mel bych sím prosbu, a sice ohledne demotaze podbehu. Chystam se menit bocni blikac za bily (dle meho nazoru hezcejsi) a nechci premyslet nad demontazi, pac to boli :lol:
Takze mate nekdo radu, jak jej sundat zhruba za 5 minut? Jinak to bude prace jak se znam tak na 3-4 hod :shock:
Diky za info
Reklama

pepca

Příspěvek od pepca »

:lol: není třeba kuli blinkru nic sundavat,blinkr jde vysunout z blatníku,je zajištěný z jedné strany takovou packou,někde to tu již bylo řešeno,ba i asi foceno. 8)
pepca

Příspěvek od pepca »

8) jestli máš jiné blinkry,tak tu zajištovací packu je vidět,jinak já použil na odmačknutí abych nepoškodil lak blatníku takovou plastovou stěrku na pečení,šlo to snadno,jen dej bacha,až vytáhneš objímku se žárovkou,at ti nepropadne do blatníku,pak by jsi jí těžko tahal zpět,asi by jsi ten podběh musel vážně sundat. :wink:
kulda

Příspěvek od kulda »

pepca píše:8) jestli máš jiné blinkry,tak tu zajištovací packu je vidět,jinak já použil na odmačknutí abych nepoškodil lak blatníku takovou plastovou stěrku na pečení,šlo to snadno,jen dej bacha,až vytáhneš objímku se žárovkou,at ti nepropadne do blatníku,pak by jsi jí těžko tahal zpět,asi by jsi ten podběh musel vážně sundat. :wink:
Priznam se, ze sem se tvaril na tu demontaz rozpacite, neslo mi do hlavy, jak ten blinkr pretahnu pres ty zapadky... :shock: Ale super! Pac ten, co mi ty blikatka prodaval, ze prej musim sundat podbeh. Ale ted to opravdu bylo sfoukle za 5 min - oba dva! A dokonce necim takovym, jak si psal - sterkou na peceni 8)
Diky
pepca

Příspěvek od pepca »

:wink: nemáš zač,důležitý je,že to máš zdárně vyměněný,tak jo at se daří. :wink:
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

taky se na to chystam, mozna udelam foto, pokud bude zajem :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

koukam na autokelly, bocni blinkry kourove by byly lepsi nez jen obyc bile ne? cena stejna 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

milosh píše:koukam na autokelly, bocni blinkry kourove by byly lepsi nez jen obyc bile ne? cena stejna 8)
Zalezi na vkusu... Osobně mám boční blinkry kouřové 8) :D
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
pepca

Příspěvek od pepca »

:wink: no já mám již čiré,viz foto mého autí,ale víc mně lákají ty od helly. http://www.hella.cz/prisl/blink/main.htm :wink:
Odpovědět