precejen lip se 2 dospelym bude sedet takto nez se na sebe tlacit a do kufru mamku cpat nechci
Detska sedacka - nejbezpecnejsi misto v aute?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Detska sedacka - nejbezpecnejsi misto v aute?
Zajimalo by me vy co mate rodinu kam sedacku davate? My ji ted mame v aute za sedadlem spolujezdce ale zitra jedem 4 dospeli v aute, takze bude poprve varianta ze sedacka bude vzadu uprostred, je to dost bezpecne?
precejen lip se 2 dospelym bude sedet takto nez se na sebe tlacit a do kufru mamku cpat nechci
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme, to jde i uprostred ne? mame vetsi sedacku, dite 2 roky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Majesty
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že uprostřed to jde taky. Jen záleží na upevnění sedačky. Co já vím, tak jsou v podstatě všechny uzpůsobený na uchycení klasickym pásem. Takže to uprostřed nebude ideálně držet a v případě nárazu bych se asi bál. Když jsem já vozil dítě, tak vždycky za spolujezdcem a když jeli dva dospělí, tak se prostě museli trochu uskromnit. Víš, jak to je. Nemyslíš, zaplatíš.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O náshttp://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Pokud jede v autě jen řídič a jedno dítě, tak na zadním sedadle za spolujezdcem, aby nad ním měl vizuální kontrolu (ale záleží na věku dítěte).
Pokud jede řídič i spolujezdec (může kontrolovat dítě), ze statistik je zřejmé, že nejbezpečnější místo je za řidičem. (Už Husák tak jezdil.)
Pokud jede řídič i spolujezdec (může kontrolovat dítě), ze statistik je zřejmé, že nejbezpečnější místo je za řidičem. (Už Husák tak jezdil.)
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jj to mi taky napadlo ze se ty nas maly krasavici bude lip koukat, jedem tam jen 1 cestu - 200km po dalnici tak to snad bude ok, ja jsem zase nekde cetl ze nejbezpecnejsi misto je za ridicem, proc by tam pak vsichni vozili svy deti???FALCO_01 píše:Já mám sedačku uprostřed, už nevím kde sem viděl testy ale prej je to nejbezpečnější místo, tak mám sedačku tam a tříletý dítě aspoň vidí na cestu a nemusím dělat tak často přestávky.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
my máme sedačku za spolujezdcem a když nás jede víc dospělých tak z kufru vytáhnu další dvě sedadla a vlezeme se všichni a pohodlně

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ok, to jsem chtel slyset, v nedeli bude test tak dam pak vedet jaka byla spokojenostHribek píše:No my máme sedačku taky uprostřed, bo jinak to náš junior v autě nevydrží, musí mít výhled. A pás je tam plnohodnotný, tak myslím že je to v pohodě.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme se dnes projeli po dalnici 200km, dite spalo veprostred celou cestu, 2 dospely se v klidu dozadu vejdou, takze pohodicka