Iny odtien farby - POMOZTE MI

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
mi-sicek

Iny odtien farby - POMOZTE MI

Příspěvek od mi-sicek »

Zdravym vas.

Chlapi trosku som si odrel zadne dvere, tak som si dal namiesat farbu podla kodu, len mi ju namiesali len podla kodu, nenechal som im tam ziadnu cast. No a ked sa to teraz nastriekalo tak je to tmavsie, iny odtien farby. Da sa to nejako vylestit aby to nebolo poznat? aby to aspon volnym okom nebolo vidiet? Som vdacny za kazdu radu. Urcite su tu borci co mi dokazu pomoct :cry:
Reklama

adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Tak zkus rozlestit (jak pises) normalne tempem.

Pomoct by to mohlo....
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
mi-sicek

Příspěvek od mi-sicek »

adam09 píše:Tak zkus rozlestit (jak pises) normalne tempem.

Pomoct by to mohlo....
no ale ze musim nato rozlestenie pockat mesiac. Aby ta farba bola uplne zaschnuta....
mi-sicek

Příspěvek od mi-sicek »

ak by mal este niekto nejaky iny napad, budem rad....
genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 »

budeš s tím mít hodně velkej problém a kór u bílý nehorší barva na chytání odstínu (vlastní zkušenost u dodávky, nakonec mi museli stříknout celej bok aby to nebylo vidět :lol: )
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
mi-sicek

Příspěvek od mi-sicek »

este nejaky nazor?
Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

Ať budeš leštit čím budeš chtít, odstín nezměníš. Každopádně vůbec nemusíš čekat měsíc. Ta barva má své tužidlo a je vyzrálá za cca týden. Jestli to byla dobrá firma, měl ten frajer najít barvu podle kódu a podívat se, jestli nemá náhodou i jiné pododstíny. Některé barvy mají i pět modifikací. Pokud ne, měla by souhlasit, jestli ji ovšem dobře namíchal. Stačí tam o desetinu gramu víc některé báze a hned se to liší. A jestli to byl trochu lajdák, je to klidně možné. Jediné řešení je, namíchat a srovnat s nějakou (ne plastovou) částí karoserie. Já osobně bych tam dojel, ať se kouknou a něco s tím udělají. Pokud je ta barva jen jedna, tak to špatně namíchali a měli by ti dát novou barvu.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
mi-sicek

Příspěvek od mi-sicek »

Majesty píše:Ať budeš leštit čím budeš chtít, odstín nezměníš. Každopádně vůbec nemusíš čekat měsíc. Ta barva má své tužidlo a je vyzrálá za cca týden. Jestli to byla dobrá firma, měl ten frajer najít barvu podle kódu a podívat se, jestli nemá náhodou i jiné pododstíny. Některé barvy mají i pět modifikací. Pokud ne, měla by souhlasit, jestli ji ovšem dobře namíchal. Stačí tam o desetinu gramu víc některé báze a hned se to liší. A jestli to byl trochu lajdák, je to klidně možné. Jediné řešení je, namíchat a srovnat s nějakou (ne plastovou) částí karoserie. Já osobně bych tam dojel, ať se kouknou a něco s tím udělají. Pokud je ta barva jen jedna, tak to špatně namíchali a měli by ti dát novou barvu.
Farbu mi miesali v servise kde mi uz auto striekali a bol som 100% spokojny. No teraz mi to ale nestriekali v servise ale jeden kamarat. Dlhoval mi sluzbu tak som myslel ze usetrim no a akosi to nevyslo. A ako sa poznam tak pojdem do servisu nech mi to tam daju do poriadku. Ked je clovek "BLBY" tak je blby... :cry:
Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

Tak to může být ten problém. Taky záleží, jaký je podklad. Například při použití žlutého nebo šedého plniče je výsledný odstín barvy různý. Ale rozhodně se nevyhneš novému stříkání. Bílá barva je na tohle nejhorší.
Obrázek Obrázek O nás
mi-sicek

Příspěvek od mi-sicek »

Ako povedal jeden mudry clovek " KAZDA SRANDA NIECO STOJI" No a clovek si mysli ze usetri a naopak - prerobi, lebo teraz musim kupovat novu farbu lebo mi nezostala. Takze uz sa budem riadit. RADSEJ PRIPLATIT A MAT NAPORIADOK ako NEPLATIT A MAM TO NA PI............U.
Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

To je pravda. Co se týká takových věcí, tak se to rozhodně vyplatí. 8)
Obrázek Obrázek O nás
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

no nevim já mam zase skušenost že bílá (odstín) se chytá dobře
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

Já jsem rok míchal autolaky a u bílé, pokud to trochu nesedělo, se to domíchávalo nejhůř.
Obrázek Obrázek O nás
tappaja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tappaja »

Myslim, ze pokud to budes chtit mit tip top, prelakovani te nemine. Jak psali nahore, je jedna barva a ta muze mit nekolik podkodu, jak sla serie behem tech let. A taky slunicko za ty roky udela svy, verim, ze i bila pak neni tou bilou, ktera vyjela z fabriky.

Nejlip by lakyra udelal, kdyby co ceknul a porovnal 1:1 se vzornikem prilozenym na aute.
99' Astra Caravan 1.6 16V
Pico

Příspěvek od Pico »

Takisto si myslím, že leštením nič neurobíš. Buď to necháš ako to je alebo znova prelakovať. Nie som lakírnik ale aby to nebolo vidieť, tak sa to robí tkzv. do stratena - nástrek aj tej časti, čo nebolo treba lakovať.
Astra II
Odpovědět