Jubilejní člen.
- Reklama
Jo fajn je to pěkný číslo ale doufám že nebude jako jeden z mnoha těch kteří se přihlásí jen když mají problém a potom se po nich slehne zem........................
Ačkoliv konec konců je to každého věc...........Tak buď zdráv
Ačkoliv konec konců je to každého věc...........Tak buď zdráv
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
Spíš z lidí který ani nemaj problém a ani možná Astru, nebo Žirafu a ani nic neprodávaj.Udo píše:Jo fajn je to pěkný číslo ale doufám že nebude jako jeden z mnoha těch kteří se přihlásí jen když mají problém a potom se po nich slehne zem........................
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejak uz to nestiham registrovat jak to jede, myslim ze nebudu skromny kdyz reknu ze jsme nejnavstevovanejsi OPEL web u nas 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No mrkni na anketu sem a myslim ze letackova akce je sice good ale asi sem nedostala vsech 3000 lidiAPiK píše:No konkurenční letáček za stěračem jsem ještě neviděl.

https://www.astra-g.cz/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
dyť je poslední.... 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo tááák... to jsem nepozřel.... sem to ale kus cypa 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....