P.S.: Budějky hrály pěknej hokej - a o finále rozhodlo trošku víc štěstíčka a o kapku lepší brankář

No, o tom pivu bych se hádalIvanhoe67 píše:Trochu upřímnosti - raději bych ve finále viděl Tygry, protože zůstat na druhém místě za Tygry by mne až tak nebolelo... ale takhle - prostě Slávka první NEBUDE!!! BECHEROVKA DO TOHO!!!
P.S.: Budějky hrály pěknej hokej - a o finále rozhodlo trošku víc štěstíčka a o kapku lepší brankář- ale to už je hokej... Pivo máte ale pořád NEJ...
Tady Chocholoušek, vy nás ale zásobujete pane KarfíkIvanhoe67 píše:Tak jak Saláme, chceš u toho Chocholouška rovnou objednat?...Salám píše:SLÁVISTI to si snad děláte p*del ne? Nejprv necháte Spartu vyrovnat ve fotbale a pak vyřadíte Liberec v hokeji![]()
![]()
![]()
![]()
Ještě aby tak zítra vyhrály Vary a budu zralý na Chocholouška..![]()
![]()
![]()
![]()
Uvědomuješ si, že tím ale ublížíš nejvíc sám sobě?... No, ale doufám, že tady řešíme blbosti, protože když kluci převálcovali Budějky, Slávka by neměla být takový problém... - i když - když vyřadila Tygry, musí něco umět... ale štěstí už si Slávie vybrala...Salám píše:Takže to dopadlo tak jak to dopadlo..no..ale Vary byly lepší než kdekdo čekal, takže nakonec postoupily zaslouženě.
Kdo by to kdy řek, že někdy budu fandit Varům![]()
Takže jestli tu Slavku nesmetete, tak si mě nepřejte! Už nepozřu ani lok Becherovky
![]()
![]()
Tak to je jasný, s Varama budete začínat doma- na tý svojí nudli- tam jen taktak vyhrajete. Kdežto se Sekačkama byste museli VENMajla píše:
Tady Chocholoušek, vy nás ale zásobujete pane Karfík![]()
![]()
![]()
Vary jsem si přál více než Budějky. Určitě by měli být hratelnější. No, ale když se dostali až do finále.......
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |