P.S.: Budějky hrály pěknej hokej - a o finále rozhodlo trošku víc štěstíčka a o kapku lepší brankář
02 Extraliga Playoff 2008
Trochu upřímnosti - raději bych ve finále viděl Tygry, protože zůstat na druhém místě za Tygry by mne až tak nebolelo... ale takhle - prostě Slávka první NEBUDE!!! BECHEROVKA DO TOHO!!! 
P.S.: Budějky hrály pěknej hokej - a o finále rozhodlo trošku víc štěstíčka a o kapku lepší brankář
- ale to už je hokej... Pivo máte ale pořád NEJ... 
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
- Reklama
No, o tom pivu bych se hádalIvanhoe67 píše:Trochu upřímnosti - raději bych ve finále viděl Tygry, protože zůstat na druhém místě za Tygry by mne až tak nebolelo... ale takhle - prostě Slávka první NEBUDE!!! BECHEROVKA DO TOHO!!!
P.S.: Budějky hrály pěknej hokej - a o finále rozhodlo trošku víc štěstíčka a o kapku lepší brankář- ale to už je hokej... Pivo máte ale pořád NEJ...
END
Tady Chocholoušek, vy nás ale zásobujete pane KarfíkIvanhoe67 píše:Tak jak Saláme, chceš u toho Chocholouška rovnou objednat?...Salám píše:SLÁVISTI to si snad děláte p*del ne? Nejprv necháte Spartu vyrovnat ve fotbale a pak vyřadíte Liberec v hokeji![]()
![]()
![]()
![]()
Ještě aby tak zítra vyhrály Vary a budu zralý na Chocholouška..![]()
![]()
![]()
![]()
Vary jsem si přál více než Budějky. Určitě by měli být hratelnější. No, ale když se dostali až do finále.......
Takže to dopadlo tak jak to dopadlo..no..ale Vary byly lepší než kdekdo čekal, takže nakonec postoupily zaslouženě.
Kdo by to kdy řek, že někdy budu fandit Varům
Takže jestli tu Slavku nesmetete, tak si mě nepřejte! Už nepozřu ani lok Becherovky

Kdo by to kdy řek, že někdy budu fandit Varům
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Uvědomuješ si, že tím ale ublížíš nejvíc sám sobě?... No, ale doufám, že tady řešíme blbosti, protože když kluci převálcovali Budějky, Slávka by neměla být takový problém... - i když - když vyřadila Tygry, musí něco umět... ale štěstí už si Slávie vybrala...Salám píše:Takže to dopadlo tak jak to dopadlo..no..ale Vary byly lepší než kdekdo čekal, takže nakonec postoupily zaslouženě.
Kdo by to kdy řek, že někdy budu fandit Varům![]()
Takže jestli tu Slavku nesmetete, tak si mě nepřejte! Už nepozřu ani lok Becherovky
![]()
![]()
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
Tak to je jasný, s Varama budete začínat doma- na tý svojí nudli- tam jen taktak vyhrajete. Kdežto se Sekačkama byste museli VENMajla píše:
Tady Chocholoušek, vy nás ale zásobujete pane Karfík![]()
![]()
![]()
Vary jsem si přál více než Budějky. Určitě by měli být hratelnější. No, ale když se dostali až do finále.......
Noo..Slavii rozhodně nefandím, ale nedalo mi to a dneska jsem si na ně vsadil..

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE