já sice dnes nedělala nic s Géčkem, když se mi nepoštěstilo ho mít ale AAAja dneska odtlačila koooousilínek jeden hloupej favorit... nenávidim lidi co mi zaparkujou až o nárazník.... tak jsem mu ho kousek přeparkovala... kolegyně říkala že už se mnou nikam nejede... tsss...proč proboha? Vždyť ještě nic neviděla...
tweetyna píše:já sice dnes nedělala nic s Géčkem, když se mi nepoštěstilo ho mít ale AAAja dneska odtlačila koooousilínek jeden hloupej favorit... nenávidim lidi co mi zaparkujou až o nárazník.... tak jsem mu ho kousek přeparkovala... kolegyně říkala že už se mnou nikam nejede... tsss...proč proboha? Vždyť ještě nic neviděla...
njo, wintercaru neni skoda, s tim se prasi jedna radost
tweetyna píše:já sice dnes nedělala nic s Géčkem, když se mi nepoštěstilo ho mít ale AAAja dneska odtlačila koooousilínek jeden hloupej favorit... nenávidim lidi co mi zaparkujou až o nárazník:
tweetyna píše:já sice dnes nedělala nic s Géčkem, když se mi nepoštěstilo ho mít ale AAAja dneska odtlačila koooousilínek jeden hloupej favorit... nenávidim lidi co mi zaparkujou až o nárazník.... tak jsem mu ho kousek přeparkovala... kolegyně říkala že už se mnou nikam nejede... tsss...proč proboha? Vždyť ještě nic neviděla...
njo, wintercaru neni skoda, s tim se prasi jedna radost
ale neee.to já jen tak jako opatrně, na to bych si troufla i s Milkou leta praxe nemůžu si přece ničit zimáčka dřív než začne zima...
Dnes Astra dostala koupel s voskem a také obula sadu téměř nejetých zimních pneu Nokian Hakkapeliitta NRW v tady na foru odsuzovaném rozměru 175/70 R14 . Jelikož byla cena za tuto kompletní sadu na diskách 1200 Kč , dlouho jsem se nerozhodoval . Dále absolvovala kontrolu nemrznoucích směsí . Takže ZIMA MŮŽE ZAČÍT !
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Honz@ píše:Dnes Astra dostala koupel s voskem a také obula sadu téměř nejetých zimních pneu Nokian Hakkapeliitta NRW v tady na foru odsuzovaném rozměru 175/70 R14 . Jelikož byla cena za tuto kompletní sadu na diskách 1200 Kč , dlouho jsem se nerozhodoval . Dále absolvovala kontrolu nemrznoucích směsí . Takže ZIMA MŮŽE ZAČÍT !
uz zimaky??? ty jo..... uz bych je mela zacit alespon hledat