slinty slintVojta píše:já zase dneska viděl astru 2,2 Dti s opc přednim a zadnim nárazníkem
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
tweetyna
- Bydliště: Karlovy Vary+Litoměřice+Praha Auto: VW Scirocco MKII + Opel Astra F + Škoda Favorit 136L
- Kontaktovat uživatele:
já sice dnes nedělala nic s Géčkem, když se mi nepoštěstilo ho mít ale AAAja dneska odtlačila koooousilínek jeden hloupej favorit... nenávidim lidi co mi zaparkujou až o nárazník.... tak jsem mu ho kousek přeparkovala... kolegyně říkala že už se mnou nikam nejede...
tsss...proč proboha? Vždyť ještě nic neviděla...

tweetyna píše:já sice dnes nedělala nic s Géčkem, když se mi nepoštěstilo ho mít ale AAAja dneska odtlačila koooousilínek jeden hloupej favorit... nenávidim lidi co mi zaparkujou až o nárazník.... tak jsem mu ho kousek přeparkovala... kolegyně říkala že už se mnou nikam nejede...tsss...proč proboha? Vždyť ještě nic neviděla...
![]()
![]()
-
tweetyna
- Bydliště: Karlovy Vary+Litoměřice+Praha Auto: VW Scirocco MKII + Opel Astra F + Škoda Favorit 136L
- Kontaktovat uživatele:
AstraDTI píše:tweetyna píše:já sice dnes nedělala nic s Géčkem, když se mi nepoštěstilo ho mít ale AAAja dneska odtlačila koooousilínek jeden hloupej favorit... nenávidim lidi co mi zaparkujou až o nárazník.... tak jsem mu ho kousek přeparkovala... kolegyně říkala že už se mnou nikam nejede...tsss...proč proboha? Vždyť ještě nic neviděla...
![]()
![]()
njo, wintercaru neni skoda, s tim se prasi jedna radost
ale neee.to já jen tak jako opatrně, na to bych si troufla i s Milkou
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
pepca
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
Honz@
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes Astra dostala koupel s voskem a také obula sadu téměř nejetých zimních pneu Nokian Hakkapeliitta NRW v tady na foru odsuzovaném rozměru 175/70 R14 . Jelikož byla cena za tuto kompletní sadu na diskách 1200 Kč , dlouho jsem se nerozhodoval
. Dále absolvovala kontrolu nemrznoucích směsí . Takže ZIMA MŮŽE ZAČÍT !
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
uz zimaky??? ty jo..... uz bych je mela zacit alespon hledatHonz@ píše:Dnes Astra dostala koupel s voskem a také obula sadu téměř nejetých zimních pneu Nokian Hakkapeliitta NRW v tady na foru odsuzovaném rozměru 175/70 R14 . Jelikož byla cena za tuto kompletní sadu na diskách 1200 Kč , dlouho jsem se nerozhodoval![]()
. Dále absolvovala kontrolu nemrznoucích směsí . Takže ZIMA MŮŽE ZAČÍT !
![]()
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

Nekončí jen to, co nikdy nezačíná