Tak jsem chtěl o víkendu změřit i spotřebu mimo město. V Brně jsem natankoval a vyrazil na Znojmo...celou cestu jedu 100Km/h (nejel jsem po dálnici), až úsek u pohořelic, kde jsem to vzal těch 5 km po dálnici a hned u nájezdu se mě chystal předjet Fiat Panda jsem to už nevydržel, podřadil a nechal koníky trochu proběhnout...při tom jsem přemýšlel proč jsem doteď jel jak s hnojem když mám 1,8?

Ručička na tachometru šla přes 180 a už se blížil výjezd z dálnice..dál jsem si to šinul ve 3000ot/min (tzn.110Km/h) až domů.
O víkendu mě ještě vyprovokoval kámoš, kterej mi tvrdil že mu to jeho Mitsubishi Colt 1,3 strašně lítá a že mi s ním natrhne prdel..tak jsem si jen říkal co se mu asi honí hlavou když jsem ho viděl jako malou tečku v zrcátku
Dneska jsem se vracel do Brna a měl jsem trochu naspěch, tak jsem jel 120 a sem tam nějaké to předjetí kdy se mi to rozjelo tak na 150ku a konečné skóre po dotankování? 8,45L.....TO JDE! na to žé mám rozbitej katalyzátor.
Závěr?
Nemám 115 koní na to abych jezdil jako s hnojem.
Na dlouhý cesty se při rozumný cestovní rychlosti (120-140) nemusím bátm že budu tankovat na každý druhý pumpě.
Nikdy mi nechybí výkon k předjíždění