no tak ten tyrkys je šupa...podobně chci ten zadek jenže dve koncovky ...do bude drazsi asi budu muset setrit dele...jakmile snizek roztaje tak se do toho budu pomalu pouštět...uvidím co z tohgo vznikne...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100'' PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
xpolstarekx : no klidne bych do toho sel ted ale mel jsem necekane vydaje(kradez radi, zaskleni, bloček za 1000,podbehy na 3 kola, kdyt motoru a musim jeste spravit predni naraznik, zadni brzdy a loziska protoze mi ty ostravske cesty kurvi podvozek a celou astruli) chci se vyhnout jedne díře a vjedu do dvou dalsich...takze asi opravdu pomalu...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100'' PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
dj.chicken píše:xpolstarekx : no klidne bych do toho sel ted ale mel jsem necekane vydaje(kradez radi, zaskleni, bloček za 1000,podbehy na 3 kola, kdyt motoru a musim jeste spravit predni naraznik, zadni brzdy a loziska protoze mi ty ostravske cesty kurvi podvozek a celou astruli) chci se vyhnout jedne díře a vjedu do dvou dalsich...takze asi opravdu pomalu...
mnjo jasne tak to pak chapu.... co zlodeji? nechaaapu takovyhle s prominutim debily.... co lezou do auta jen kvuli radiu ktery nekde prodaj za dve kila.... blbci blby....