Jeh, kdepa si mi ji ukradnul?manli2 píše:na nic se mě neptejte já nic nevim.....
Fotky z netu - ze světa
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
fiii
no tak ten tyrkys je šupa...podobně chci ten zadek jenže dve koncovky ...do bude drazsi asi budu muset setrit dele...jakmile snizek roztaje tak se do toho budu pomalu pouštět...uvidím co z tohgo vznikne... 
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
teďkonc..?
xpolstarekx : no klidne bych do toho sel ted ale mel jsem necekane vydaje(kradez radi, zaskleni, bloček za 1000,podbehy na 3 kola, kdyt motoru a musim jeste spravit predni naraznik, zadni brzdy a loziska protoze mi ty ostravske cesty kurvi podvozek a celou astruli) chci se vyhnout jedne díře a vjedu do dvou dalsich...takze asi opravdu pomalu... 
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Re: teďkonc..?
mnjo jasne tak to pak chapu.... co zlodeji? nechaaapu takovyhle s prominutim debily.... co lezou do auta jen kvuli radiu ktery nekde prodaj za dve kila.... blbci blby....dj.chicken píše:xpolstarekx : no klidne bych do toho sel ted ale mel jsem necekane vydaje(kradez radi, zaskleni, bloček za 1000,podbehy na 3 kola, kdyt motoru a musim jeste spravit predni naraznik, zadni brzdy a loziska protoze mi ty ostravske cesty kurvi podvozek a celou astruli) chci se vyhnout jedne díře a vjedu do dvou dalsich...takze asi opravdu pomalu...
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

krapítek...........