Klubové kšiltovky a polokošile

Co se jinam nehodí pište sem

Měl bych zájem o klubovou kšiltovku ???

Ano
18
56%
Ne
14
44%

Celkem hlasů: 32

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

jen jsem sem prdl návrh :wink: no tak nic teda :twisted: .... :lol:
Reklama

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

odpovídám na příspěvek Caponeho a vono už je to smáznuto :shock: .. :lol:
Capone

Příspěvek od Capone »

Škoda,že tu někdo nemá nějaký prográmek,kterým by se dal udělat návrh :( Tak to alespoň popíšu a ukážu na fotkách :wink:
Na levé hrudi by byl tento znak Obrázek ( kde je napsáno motorsport ) tam by se napsal nick :wink:
A na jednom rukávu by bylo Obrázek
a na druhém Obrázek
Jak bylo napsáno,aby to nebylo přeplácáno :o 8) Takle bych si představoval ( svou ) konečnou představu polokošile :D
Pro Samothe:něco podobného máme na tričkách :wink:
Naposledy upravil(a) Capone dne 26 črc 2008, 20:27, celkem upraveno 2 x.
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) Obrázek už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan...
"Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
pepik
Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D

Příspěvek od pepik »

tak jestli se to bude delat tak bych bral 8)
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa :D ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru :) + 2x garfild za oknem :D
Capone

Příspěvek od Capone »

Po důůůůkladném rozmyšlení bych ty polokošile udělat stejné,jako máme klubové trička. Jen bych dal nic na hrud,pod logo stránek vis obrázek Obrázek Aby jsme všichni k sobě ladili a né jako nějaký chudý přibuzný,co maj trika každý jiný 8)
tady jedna fotečka polokošile,pro představu :D Obrázek
"Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Takže Marku vlastně triko s límečkem (původně jsem myslel že chcete košili s krátkým rukávem :wink: ).
No taky jsme o nich se Syno přemýšleli, ale tehdy náklady by byli neúměrný výslednýmu efektu :D
Mobil : 602318645
pepik
Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D

Příspěvek od pepik »

to capone: a ze zadu tam nebude nic?????
a co treba dat na tu hrud to co je na pravim rukavu???? ta astra ze predu???
a tu astru z profilu dat prez cely zada???
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa :D ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru :) + 2x garfild za oknem :D
Capone

Příspěvek od Capone »

Lubo,taky jsem to takle myslel :D Ale v té firmě,mi řekli,že tričko s límečkem není odborný název,že je to polokošile :roll: Tak jsem se to naučil používat :shock: Jinak cena je dost důležitá,měla by se pohybovat cca kolem 400kč.To si myslim,že za kvalitní tričko,ktreré je strojově vyšito,není zase špatná cena. 8) Když se to vezme v úvahu,že vydrží několik let v poho,oproti tričkám s potiskem :)

pro Pepíka: já bych to asi nechal stejné,vem to tak,že když se všichni sejdem na srazu a budou 2-3 různý druhy klub. triček,tak to budem jak z cirkusu :oops: K těm nášivkám na zádech,nechat udělat velký logo,které bude vyšito,to pak bude tričko hodně drahé.Nebude se dělat zakázku ve stovkách kusů,aby se to dalo rozpočítat do ceny
sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Ahoj, jelikož triko ani jiný atra-g předmět nemám, tak bych si ho určitě rád koupil :)

Ale nedá mi to se nevyjádřit - nelíbí se mi ta nesymetrie, prostě je to strašně nevyvážené - obrovké lego na pravém rukávu a decentní opel na pravém.

Nemyslíte si že by bylo lepší mít na srdci vyšito Astra-G z profilu a na rukávech z obou stran opel? IMHO roč dávat adresu fóra dvakrát když stačí jednou...

A ještě nikdo nenahodil otázku barvy, to teprve bude falme :)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Capone

Příspěvek od Capone »

Ahoj Sovičko,barva není problém.V té firmě dělaj cca 15 odstínů.Ale zase na druhou stranu,jak jsem tady psal.Aby to nebyla jak se říká "pěst na oko"Sejdem se na klubovém srazu třeba při počtu 20 lidí a 15 jich bude vlastnit trička v jiné barvě :twisted: to si myslim,že by to zrovna nebylo košér :roll: :o

A k těm návrhům,dělal to Synologic s Defenderem ( jsou hezká :wink: ).Hodně lidiček to má,tak to asi nemá smysl měnit :twisted: Nebo joooo???
m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan »

Co sa tyka tricka, pocitajte urcite aj so mnou :wink:
Capone

Příspěvek od Capone »

Neboj,jak to bude aktuální,vše jsem dopíšu a nahraju i foto 8) :)
"cca v půlce září by mělo vše na 99% klapnout"
m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan »

Uz sa tešiiiiiiim 8)
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Ja bych to videl asi tak na zada dat adresu webu a na kozu :D zepredu logo, na rukavy bych nic nedaval kdo nevi ze astra je opel tak si toho stejne nevsimne.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

No nechci vám do toho kecat Marku :D , ale ten nick na záda jsme tam dávali hlavně z důvodu, ať víš s kým se budeš bavit :wink: , no a to že je na zádech, tak to podle mne není taková závada (nehledal bych problém tam kde není ) :)
Mobil : 602318645
Odpovědět