Klubové kšiltovky a polokošile
- Reklama
Škoda,že tu někdo nemá nějaký prográmek,kterým by se dal udělat návrh
Tak to alespoň popíšu a ukážu na fotkách 
Na levé hrudi by byl tento znak
( kde je napsáno motorsport ) tam by se napsal nick 
A na jednom rukávu by bylo
a na druhém
Jak bylo napsáno,aby to nebylo přeplácáno
Takle bych si představoval ( svou ) konečnou představu polokošile 
Pro Samothe:něco podobného máme na tričkách
Na levé hrudi by byl tento znak
( kde je napsáno motorsport ) tam by se napsal nick A na jednom rukávu by bylo

a na druhém

Jak bylo napsáno,aby to nebylo přeplácáno
Pro Samothe:něco podobného máme na tričkách
Naposledy upravil(a) Capone dne 26 črc 2008, 20:27, celkem upraveno 2 x.
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
tak jestli se to bude delat tak bych bral 
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa
( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru
+ 2x garfild za oknem 
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
to capone: a ze zadu tam nebude nic?????
a co treba dat na tu hrud to co je na pravim rukavu???? ta astra ze predu???
a tu astru z profilu dat prez cely zada???
a co treba dat na tu hrud to co je na pravim rukavu???? ta astra ze predu???
a tu astru z profilu dat prez cely zada???
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa
( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
+ 2x garfild za oknem 
Lubo,taky jsem to takle myslel
Ale v té firmě,mi řekli,že tričko s límečkem není odborný název,že je to polokošile
Tak jsem se to naučil používat
Jinak cena je dost důležitá,měla by se pohybovat cca kolem 400kč.To si myslim,že za kvalitní tričko,ktreré je strojově vyšito,není zase špatná cena.
Když se to vezme v úvahu,že vydrží několik let v poho,oproti tričkám s potiskem 
pro Pepíka: já bych to asi nechal stejné,vem to tak,že když se všichni sejdem na srazu a budou 2-3 různý druhy klub. triček,tak to budem jak z cirkusu
K těm nášivkám na zádech,nechat udělat velký logo,které bude vyšito,to pak bude tričko hodně drahé.Nebude se dělat zakázku ve stovkách kusů,aby se to dalo rozpočítat do ceny
pro Pepíka: já bych to asi nechal stejné,vem to tak,že když se všichni sejdem na srazu a budou 2-3 různý druhy klub. triček,tak to budem jak z cirkusu
Ahoj, jelikož triko ani jiný atra-g předmět nemám, tak bych si ho určitě rád koupil 
Ale nedá mi to se nevyjádřit - nelíbí se mi ta nesymetrie, prostě je to strašně nevyvážené - obrovké lego na pravém rukávu a decentní opel na pravém.
Nemyslíte si že by bylo lepší mít na srdci vyšito Astra-G z profilu a na rukávech z obou stran opel? IMHO roč dávat adresu fóra dvakrát když stačí jednou...
A ještě nikdo nenahodil otázku barvy, to teprve bude falme
Ale nedá mi to se nevyjádřit - nelíbí se mi ta nesymetrie, prostě je to strašně nevyvážené - obrovké lego na pravém rukávu a decentní opel na pravém.
Nemyslíte si že by bylo lepší mít na srdci vyšito Astra-G z profilu a na rukávech z obou stran opel? IMHO roč dávat adresu fóra dvakrát když stačí jednou...
A ještě nikdo nenahodil otázku barvy, to teprve bude falme
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Ahoj Sovičko,barva není problém.V té firmě dělaj cca 15 odstínů.Ale zase na druhou stranu,jak jsem tady psal.Aby to nebyla jak se říká "pěst na oko"Sejdem se na klubovém srazu třeba při počtu 20 lidí a 15 jich bude vlastnit trička v jiné barvě
to si myslim,že by to zrovna nebylo košér
A k těm návrhům,dělal to Synologic s Defenderem ( jsou hezká
).Hodně lidiček to má,tak to asi nemá smysl měnit
Nebo joooo???
A k těm návrhům,dělal to Synologic s Defenderem ( jsou hezká
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych to videl asi tak na zada dat adresu webu a na kozu
zepredu logo, na rukavy bych nic nedaval kdo nevi ze astra je opel tak si toho stejne nevsimne.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet