prostě kamuflážNoxx píše:Značka "B", takže Jihomoravský kraj, na podkladu značky prodejce Opel Novotná Ostrava a bydlím teď v Praze

prostě kamuflážNoxx píše:Značka "B", takže Jihomoravský kraj, na podkladu značky prodejce Opel Novotná Ostrava a bydlím teď v Praze
ted co sem to sledoval tak myslim ze to bylo 0,6l po 3 tis. km cca +- (musel bych se podivat kdy sem menil olej presne) jasny ze je to jinaci hodnota nez tady udavaj, ze obcas dolejvaj na ty 3tis. pomalu 1l ale stejne, prave kdyz sem ten olej menil poprvi kdyz sem to koupil tak ho tam bylo dost malo, takze radsi neresit a starat se o to sam jak nejlip clovek dovedejames11 píše:2gErda: jako nereš to, do ojetého auta nikdo nevidí, kolik tam doléváš? Ono je podle mne důležité dodržet ten interval výměny po ujetých kilometrech, pokud to někdo před tebou ani nesledoval a jen stále jezdil je to pak těžko...
no o 1,2 ani nemluvit, i octavky 1,6 sou naprd, je fakt ze jedinej "dobrej" motor na tu octavku je ta 1,9 ale to turbo je fakt bolest toho auta, a o steracich ani nemluvimNoxx píše:2 gErda: U toho interieru jsem nemyslel jenom vzhled, ten je vkusu každého, ale spíš kvalitu materiálu, slícování, nevrzání atd.
Jo taky na jedné ze služebních octávek vynechával buď jeden válec nebo turbo a to sem pak do mírného kopečku musel jet na trojkuMyslím, ale že to je taky jediný motor, které ve škodovce za něco stojí. 1,2 Ho..oToPojede nebo HnedToProdej je fakt šílenost. Do města ještě akoš takoš, ale jinak to hrozný šunt.
gErda píše:...tak myslim ze to bylo 0,6l po 3 tis. km cca +-
jo mámgErda píše:a mas urcite 1.6 16Vjames11 píše:byl jsem se podívat, oleje mám dost, najeto po výměně 11.000km
tak trochu, kolik je trochu? tak možná půl rysky jogErda píše:no tak v tom pripade mas stestiale ze by 1.6 16V neubyl za 11 tis. km ani trochu oleje, hmmmm
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |