A závada ? Poslední operace která proběhla před nastartováním byla kontrola rozvodů
  A závada ? Poslední operace která proběhla před nastartováním byla kontrola rozvodů   A nevím jestli je to možné,ale z 99% byla závada pootočená řemenice na klice.Byť asi o kousek,to už nezjistím,ale byla otlačená na jedné straně u drážky pro klínek a po zpětné montáži na střed jsme to dnes nastartovali a ejhle jede jak má.I po odpojení čidla vačky jde do otáček,jen svítí kontrolka el. Po zapojení zhasne, dal jsem zpět původní čidlo a v poho,ani předstih v livedatech nejde do -, zvyšuje se s otáčkami, i při pomalém sešlápnutí plynu ihned reaguje, žádné chyby nehází.Bez prodlevy a zaškubnutí
  A nevím jestli je to možné,ale z 99% byla závada pootočená řemenice na klice.Byť asi o kousek,to už nezjistím,ale byla otlačená na jedné straně u drážky pro klínek a po zpětné montáži na střed jsme to dnes nastartovali a ejhle jede jak má.I po odpojení čidla vačky jde do otáček,jen svítí kontrolka el. Po zapojení zhasne, dal jsem zpět původní čidlo a v poho,ani předstih v livedatech nejde do -, zvyšuje se s otáčkami, i při pomalém sešlápnutí plynu ihned reaguje, žádné chyby nehází.Bez prodlevy a zaškubnutí   

Takže snad bude klid a řemenici pro jistotu vyměním
 Takže snad bude klid a řemenici pro jistotu vyměním   

,takže výměna hlavy,ale to už s tématem nesouvisí
 ,takže výměna hlavy,ale to už s tématem nesouvisí 

mechanik rozpojil čidlo od snímače vačkové hřídele a proměřil to a všechno ukazuje hodnoty jak má. Jak napětí tak odpor. Konektory prosříkal i ostatní okolo. Chybu se povedlo smazat. Odpadla i ta chyba že auto nechtělo jet víc jak 140km/h. Vzal jsem to na dálnici a pohoda .Za ten den jsem 4 startoval a pohoda. Večer jsem jel do práce, a dneska ráno po noční jsem nastartoval a už to zase svítí ta kontrolka.
  mechanik rozpojil čidlo od snímače vačkové hřídele a proměřil to a všechno ukazuje hodnoty jak má. Jak napětí tak odpor. Konektory prosříkal i ostatní okolo. Chybu se povedlo smazat. Odpadla i ta chyba že auto nechtělo jet víc jak 140km/h. Vzal jsem to na dálnici a pohoda .Za ten den jsem 4 startoval a pohoda. Večer jsem jel do práce, a dneska ráno po noční jsem nastartoval a už to zase svítí ta kontrolka. Trošku lítalo tam a zpátky,  a proto to snímač špatně vyhodnotil.
 Trošku lítalo tam a zpátky,  a proto to snímač špatně vyhodnotil.