Sloučit astru g - h - opel forum?
- Reklama
-
lukaskpd
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sloučit astru g - h - opel forum?
toto je jedno zmala prehladnych for tak preco sa vnom srat ked je super a ked bude H tu u nas na foru to bude neprehladne a nic moc
jsem proti sloučení
. Bylo by to tu moc nepřehledné a vznikal by chaos
nechal bych to tak jak to je ...
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
taky bych neslučoval! - JSEM PROTI!
taky v tom vidím chaos! už přeci ted se musí déle hledat než se něco najde.....a takhle by se to nafouklo o háčkové astry a madlajs by to byl...
Jsem proti sloučení. Ted je to super a přehledné.
milouši jak tě taková hovadina vůbec mohla napadnout?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Já jsem klidně pro sloučení, ale měli by se dobře odlišit a rozdělit jednotlivé sekce pro různé modely
Přidám se k těm co jsou proti. Háčko je v mnohém úplně jiné než géčko a pokud by Ti co mají H radili těm co mají G (a naopak), tak by vznikala spousta nedorozumění, protože některé věci (hlavně elektroinstalace a diagnostika) se řeší trochu jinak. Něco jako: mám benzína a radím těm, co mají diesel. Také koncepce motorů je jiná 1.4 (Z14XEP Astra H) má rozvod řetězem, zatímco motory 1.4 v Astře G (Z14XE, X14XE) řemenem. Pak systém vstřikování paliva u dieselů - EDC16 a Multijet Astra H proti EDC15, HDRC a PSG16 v Astře G. A tak bych mohl pokračovat...
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line

Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
PROTI, jinak z toho zanedlouho bude total guláš
-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
Já to říkám furt... je to blbost... je to tu dosti živé myslím a dělat v něčem rozjetém a dobrém chaos, je na pytel... 
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Okej chtel jsem jen slysel hlas lidu, nechci tady delat naky upravy kdyz vetsina bude proti 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Miro
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se že se mezi Vás majitelé Aster pletu, mám jen Vectru Bé a pri prohlížení Opel fora je mi trochu "smutno" při pohledu na minimální počet příspěvků týkající se všeho mimo Bazaru. Jak bylo výše psáno proč nesloučit pokec, naše-vaše stroje atd... protože bude-li mít někdo technický problém stejně se zeptá u toho těch kdo má se stejným modelem zkušenosti. Tudíž si myslím, že ten co má problém se vstřikováním paliva(ať se jedná o benzín nebo ropu) u Astry H tak podle mého selského rozumu nepůjde pro rozhřešení do sekce Astra F(nebo se mýlím????) Snažil jsem se tam rozjet diskuzi ohledně svého povozidla a skončilo to dvěma příspěvky členů a toť vše, nemáým z toho vůbec radost, protože se z OPEL Forum pomaličku stává OPEL Bazar. Dál by to jistě bylo pro Milosheviče jistě příjemnější obsluhovat jednu doménu než další 3. Děkuji za pozornost a ještě jednou se Vám omlouvám za román a to, že se mezi Vás pletu.
Inženýři VW dosáhli dalšího úspěchu: vynalezli automobil fungující na vodu, bohužel ale funguje jen na vodu z mexického zálivu 
-
Radoš 92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Možná na tom něco je...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT