taky bych neslučoval! - JSEM PROTI! taky v tom vidím chaos! už přeci ted se musí déle hledat než se něco najde.....a takhle by se to nafouklo o háčkové astry a madlajs by to byl...
Přidám se k těm co jsou proti. Háčko je v mnohém úplně jiné než géčko a pokud by Ti co mají H radili těm co mají G (a naopak), tak by vznikala spousta nedorozumění, protože některé věci (hlavně elektroinstalace a diagnostika) se řeší trochu jinak. Něco jako: mám benzína a radím těm, co mají diesel. Také koncepce motorů je jiná 1.4 (Z14XEP Astra H) má rozvod řetězem, zatímco motory 1.4 v Astře G (Z14XE, X14XE) řemenem. Pak systém vstřikování paliva u dieselů - EDC16 a Multijet Astra H proti EDC15, HDRC a PSG16 v Astře G. A tak bych mohl pokračovat...
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Omlouvám se že se mezi Vás majitelé Aster pletu, mám jen Vectru Bé a pri prohlížení Opel fora je mi trochu "smutno" při pohledu na minimální počet příspěvků týkající se všeho mimo Bazaru. Jak bylo výše psáno proč nesloučit pokec, naše-vaše stroje atd... protože bude-li mít někdo technický problém stejně se zeptá u toho těch kdo má se stejným modelem zkušenosti. Tudíž si myslím, že ten co má problém se vstřikováním paliva(ať se jedná o benzín nebo ropu) u Astry H tak podle mého selského rozumu nepůjde pro rozhřešení do sekce Astra F(nebo se mýlím????) Snažil jsem se tam rozjet diskuzi ohledně svého povozidla a skončilo to dvěma příspěvky členů a toť vše, nemáým z toho vůbec radost, protože se z OPEL Forum pomaličku stává OPEL Bazar. Dál by to jistě bylo pro Milosheviče jistě příjemnější obsluhovat jednu doménu než další 3. Děkuji za pozornost a ještě jednou se Vám omlouvám za román a to, že se mezi Vás pletu.
Inženýři VW dosáhli dalšího úspěchu: vynalezli automobil fungující na vodu, bohužel ale funguje jen na vodu z mexického zálivu
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE