Zadní výškové repro
Tak jsem se koukal, do starych prospektu, kdyz uz jsem je vyhrabal. Takze pokud si clovek neobjednal orig. radio, tak tam mel seriove jen 2 repraky. Pokud si vybral original radio (CAR300,CAR400 nebo CDR500) tak soucasti bylo 6 repraku. Z toho si dovolim usuzovat, ze pro CR standarde ty vyskace nebyly, mozna se musel clovek ozvat, ze je tam chce.
- Reklama
zdravím,asi to nebude tak jednoznačné,já tam mám tu 300,rádio,auto je dovezené z německa,je tam taky pouze šest repráků,výškáče pouze v předních,ale na srazu bylo géčko s 500 rádiem,a ten měl repráků osm,myslím našeho Otase,tak to nebude tak jednoznačný.Marky píše:Tak jsem se koukal, do starych prospektu, kdyz uz jsem je vyhrabal. Takze pokud si clovek neobjednal orig. radio, tak tam mel seriove jen 2 repraky. Pokud si vybral original radio (CAR300,CAR400 nebo CDR500) tak soucasti bylo 6 repraku. Z toho si dovolim usuzovat, ze pro CR standarde ty vyskace nebyly, mozna se musel clovek ozvat, ze je tam chce.
- Princ William
nejsouPrinc William píše:jen tak mimochodem. ve 3 dveraku jsou vzadu vyskacenejak jsem jeste po nich nepatral. vim akorat ze jsou repraky v bocnich vyplni.......

Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
Tak to se divím že jsi je tam neměl.Mám totiž taky1.4 16V a 100vku a mám je tam.Jo a r.v.99M&R píše:Sem je tam taky neměl, tak jsem tam dal ty co montuje škodovka do kokty a fóbie, a nemůžu si stěžovat, hraje to skvěle, navíc mají vestavěnou výhybku, tak jsem nemusel řešit zapojení a nestálo mne to ani kačku. Přitáhl mi jich hromadu kámoš. A rozměrově tam sednou jak pr*el na nočník.![]()
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
zdary,a jaké rádio tam máš?já to psal již někde výš,taky mám r 99,je to taky stovka,no a nejsou tam.R.A.Y. píše:Tak to se divím že jsi je tam neměl.Mám totiž taky1.4 16V a 100vku a mám je tam.Jo a r.v.99M&R píše:Sem je tam taky neměl, tak jsem tam dal ty co montuje škodovka do kokty a fóbie, a nemůžu si stěžovat, hraje to skvěle, navíc mají vestavěnou výhybku, tak jsem nemusel řešit zapojení a nestálo mne to ani kačku. Přitáhl mi jich hromadu kámoš. A rozměrově tam sednou jak pr*el na nočník.![]()

pepca píše:zdary,a jaké rádio tam máš?já to psal již někde výš,taky mám r 99,je to taky stovka,no a nejsou tam.R.A.Y. píše:Tak to se divím že jsi je tam neměl.Mám totiž taky1.4 16V a 100vku a mám je tam.Jo a r.v.99M&R píše:Sem je tam taky neměl, tak jsem tam dal ty co montuje škodovka do kokty a fóbie, a nemůžu si stěžovat, hraje to skvěle, navíc mají vestavěnou výhybku, tak jsem nemusel řešit zapojení a nestálo mne to ani kačku. Přitáhl mi jich hromadu kámoš. A rozměrově tam sednou jak pr*el na nočník.![]()
car 400
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě to překvapilo, když mi "pepca" na srazu ukazoval, že je tam nemá.....bral jsem to jako samozřejmost, že tam jsou....Miro.design píše:cau jak tak ctu tak taky prispeju, mam rok 2002 vybava comfort(sedana) a beden mam osum vejsky mam i vzadu a prave se divim ze je tam fura z vas nemaja prave myslel ze to tam ma kazda astra

Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
No to netuším, třeba je předchozí majitel sebralR.A.Y. píše:Tak to se divím že jsi je tam neměl.Mám totiž taky1.4 16V a 100vku a mám je tam.Jo a r.v.99M&R píše:Sem je tam taky neměl, tak jsem tam dal ty co montuje škodovka do kokty a fóbie, a nemůžu si stěžovat, hraje to skvěle, navíc mají vestavěnou výhybku, tak jsem nemusel řešit zapojení a nestálo mne to ani kačku. Přitáhl mi jich hromadu kámoš. A rozměrově tam sednou jak pr*el na nočník.![]()

Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
zdary,no já nevěřím,že by je někdo ze zadních dveří vyndaval,moje auto je z německa,jsem jeho druhý majitel,hned Helmutovi, a repráky tam nejsou,holt ta výbava je záhadná,někdo tam má to ten zase nemá to,sekali to jak se asi vyspali,jinak nezapomen,počítám s tebou toho 27 v Hradci,Jarouš to ví,už abych to konečně mohl dodělatM&R píše: No to netuším, třeba je předchozí majitel sebralNo fakt nevím.