folie na okna

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Princ William

Příspěvek od Princ William »

klubo píše:sem se objednal na 27.3. na nalepení folií LLUMAR http://www.llumar.cz/auto.php, a ptal sem se ho jestli lepí pod folii tu homologaci a on řikal že ne pod ale na folii, ale ja někde čet (tady ve foru) že to musí bejt pod folii, co je na tom pravdy?
vono jestli te jeste dobre chapal. jestli tim myslel na folii :arrow: tim padem kdyz se koukas z venku tak jako na skle a potom folie nebo jestli tim myslel z venku sklo folie a potom atest. tezko ric :?: :( jinak ty 3 tisice jsou normalni cena nebo je to spesl price for you :?:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

jarda píše:
klubo píše:sem se objednal na 27.3. na nalepení folií LLUMAR http://www.llumar.cz/auto.php, a ptal sem se ho jestli lepí pod folii tu homologaci a on řikal že ne pod ale na folii, ale ja někde čet (tady ve foru) že to musí bejt pod folii, co je na tom pravdy?
vono jestli te jeste dobre chapal. jestli tim myslel na folii :arrow: tim padem kdyz se koukas z venku tak jako na skle a potom folie nebo jestli tim myslel z venku sklo folie a potom atest. tezko ric :?: :( jinak ty 3 tisice jsou normalni cena nebo je to spesl price for you :?:
spesl price for you -> normálně je by to bylo 4500 - 5000, sem vo tom tak přemejšlel a jestliže to má bejt čitelný tak to nemůže nalepit přece na folii zevnitř, to by to zvenčí nikdo nepřečet...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Princ William

klubo píše:spesl price for you -> normálně je by to bylo 4500 - 5000, sem vo tom tak přemejšlel a jestliže to má bejt čitelný tak to nemůže nalepit přece na folii zevnitř, to by to zvenčí nikdo nepřečet...
asi tak nak taky jsem se divil ze by to lepil zevnitr. jinak docela bych ty folie taky bral ale dal bych tak max 4000 ta cena co pises se mi zda az moc za folie. jeste by byla lepsi cena za jakou to budes mit ty :lol: nevite nekdo vo necem. chci pouze s atestem a pokud mozno prahu nebo plzen pripadne okoli techto mest.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

jarda píše:
klubo píše:spesl price for you -> normálně je by to bylo 4500 - 5000, sem vo tom tak přemejšlel a jestliže to má bejt čitelný tak to nemůže nalepit přece na folii zevnitř, to by to zvenčí nikdo nepřečet...
asi tak nak taky jsem se divil ze by to lepil zevnitr. jinak docela bych ty folie taky bral ale dal bych tak max 4000 ta cena co pises se mi zda az moc za folie. jeste by byla lepsi cena za jakou to budes mit ty :lol: nevite nekdo vo necem. chci pouze s atestem a pokud mozno prahu nebo plzen pripadne okoli techto mest.
llumar, bruxsafol a 3M sou kvalitní folie a proto si je taky nechaj zaplatit...tady máš ceník llumaru http://www.topcarcz.cz/web/files/Cenik% ... Llumar.xls

Princ William

ja vim ze to jsou kvalitni folie ale dal bych tak max 4000. hotl budu muset pockat asi na nakou akci nebo nevis jaslti davaj slevu na dve auta
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

jarda píše:ja vim ze to jsou kvalitni folie ale dal bych tak max 4000. hotl budu muset pockat asi na nakou akci nebo nevis jaslti davaj slevu na dve auta
to nevim ale při objednávce přes web maj na topcaru slevu 20% http://www.topcarcz.cz/web/index.php?page=poptavka

Princ William

klubo píše:
jarda píše:ja vim ze to jsou kvalitni folie ale dal bych tak max 4000. hotl budu muset pockat asi na nakou akci nebo nevis jaslti davaj slevu na dve auta
to nevim ale při objednávce přes web maj na topcaru slevu 20% http://www.topcarcz.cz/web/index.php?page=poptavka
to uz zni vo drobet lip. otazka je abych po sleve nebyl na stejnej cene. :lol:
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

jarda píše:
klubo píše:
to uz zni vo drobet lip. otazka je abych po sleve nebyl na stejnej cene. :lol:
jo to já nevim, to si musíš zjistit 8)

dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus »

hele mě dávali 3Mka na celý auto s homologací za 4ku
2.0 16V
Princ William

dominus-et-deus píše:hele mě dávali 3Mka na celý auto s homologací za 4ku
a kde :?:
maxim

Příspěvek od maxim »

tak tady to planuju tak do kvetna :)
http://www.varecha.cz
ale to mas trochu z ruky
ASTRA G 2.0Di Caravan ; X20DTL ; Z282 ; Mio A701
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4549
Obrázek
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Já mám fólie BRUXSAFOL č. osvědčení *100177, sklo řidič a spolujezdec typ fólie XH76 h.c. min. propustnost 75%, skla za řidičem a zadní okno CH32 h.c. min. propustnost 32%. Označení mám nalepený mezi sklem a fólií. Obvyklá cena bývá cca 1 000,- Kč za kus. V Liberci je firma ABI Tuning, kde jsem si to nechal nalepit. Fólie jsou bezva.
Princ William

maxim píše:tak tady to planuju tak do kvetna :)
http://www.varecha.cz
ale to mas trochu z ruky
jenom drobet :!: :!: :!: :twisted: :twisted:
dj.chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj.chicken »

tak ja uz si tam dneska nechal dat folie...jelikoz jsem mel vybite to okynko u ridice a nove okno bylo bez folie...tak jsem si priplatil a mam to i s nalepkou a kartickou...za predni stahovacky jsem dal 1500 primo ve firme a chlapek co mi to delal rikal ze jestli to chci dodelat tak za 2000 zbytek ale bez financniho dokladu ale samozdrejme s atestem...takze pres vikend budu mit i zbytek...nechal jsem si tam dat ty nejsvetlejsi(tusim ze H35) s modrym odstinem...je to upny rozdil oproti tim nekvalitnim kupovanym na burzach..a jeste to je opravdu dobre udelane...auticko je umyte tak zitra vyfotim a dam foto...jsem spokojen ted jen uvvazuju jestli dat stredne tmave do zadu nebo to nechat cele v jedne tmavosti...takze kdyz to seceteme tak me cele auto (3dv) vyjde na 3500 + 200 papir o atestu...ale stejne me s tim pry do zahranici pustit nesmi... :cry: :roll:
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím ;-)
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

dj.chicken píše:tak ja uz si tam dneska nechal dat folie...jelikoz jsem mel vybite to okynko u ridice a nove okno bylo bez folie...tak jsem si priplatil a mam to i s nalepkou a kartickou...za predni stahovacky jsem dal 1500 primo ve firme a chlapek co mi to delal rikal ze jestli to chci dodelat tak za 2000 zbytek ale bez financniho dokladu ale samozdrejme s atestem...takze pres vikend budu mit i zbytek...nechal jsem si tam dat ty nejsvetlejsi(tusim ze H35) s modrym odstinem...je to upny rozdil oproti tim nekvalitnim kupovanym na burzach..a jeste to je opravdu dobre udelane...auticko je umyte tak zitra vyfotim a dam foto...jsem spokojen ted jen uvvazuju jestli dat stredne tmave do zadu nebo to nechat cele v jedne tmavosti...takze kdyz to seceteme tak me cele auto (3dv) vyjde na 3500 + 200 papir o atestu...ale stejne me s tim pry do zahranici pustit nesmi... :cry: :roll:
musíš na hranicích stáhnout okna až dolu aby to nebylo vidět

Odpovědět