Benzín v naftě :-(
Re: Benzín v naftě :-(
Twl, jak není... Z areálu práce vytlačit, nebo se nechat vytáhnout na laně, a pak odtahovka nebo lano do servisu. Ale rozhodně nestartovat!!!
END
- Reklama
za blbost se platí, vyjed s tim z areálu firmy a zavolej odtahovku a šup do servisu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Co to meles...normalne to odtlacte za branu podniku, zavolej odtahovku a mas to....,Mitom píše:No jo, každopádně jsem v areálu podniku, žádná odtahovka se tady nedostane, takže doliju nafty co to půjde (počítám 15 l), dojedu 15 km domů a bohužel až tam to začnu řešit...a modlit se budu celou dobu, po kterou bude motor v chodu![]()
Ještě dotaz - jaký vliv má na tento můj přehmat ten palivový filtr? Myslím, když odpustím z nádrže co to půjde, doliju naftu a filtr bych měnil dejme tomu až během týdne.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jen si hrej.Jeď s tím klíďo domů,ušetři 250 za filtr a připrav si 20k na čerpadlo.A to se vyplatí!!!Jo,a ještě se ti může taky kousnout jeden nebo více dvoustupňových vstřikovačů a pak to můžeš hned odvézt na vrak,protože oprava bude dražší než auto.
Naposledy upravil(a) denny dne 04 led 2011, 16:49, celkem upraveno 1 x.
to Mitom: opravdu neblbni.. mě se tohle stát tak to radši vytlačím sám a ty to máš navíc v areálu firmy, tak stačí někomu říct.. nádrž ti vytankují v každém servise a na laně se to dá zmáknout, rozhodně nestartuj.. 

nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mitom, odkud jsi? Nás tu je taky spousta z Moravy, pomůžeme, fakt s tím nejezdi, raději jeď domů stopem, pokud nechceš dávat nové čerpadlo. Mně stálo 25.000,00Kč. Tak si rozmysli, jestli tři dny bez auta, nebo měsíc a bude tě to stát celé dvě výplaty. Tohle není sranda... Máš štěstí že jsi dojel do práce. Taky bys mohl skončit v půli cesty domů a motor v "záchodě".
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Je jasne, ze jsem asi vul, a ze me opravnene zdupete, ale vazne to z prace kvuli mnoha duvodum neslo jinak, nez, ze jsem dobral na pumpe skoro 20 l nafty - takze smes byla cca 40 l nafty a 8,6 l benzinu, dal jsem tam zbytky aditiva VIF a na to dojel cca 20 km domu. Doma se mi s kamosem povedlo vycucnout 30 l teto (cca 20%) benzinem mixnute "smesi" a novych 30 l dobre nafty (do plna) jsem tam opet docepoval - k tomu asi dalsich 200 ml zimniho VIFu. Filtr vymenim ihned co to pujde...
Jeste mi rikali, ze mam stesti, ze je zima, mam pry jezdit kratsi trasy a nehonit to...a redit a redit...
Jeste mi rikali, ze mam stesti, ze je zima, mam pry jezdit kratsi trasy a nehonit to...a redit a redit...
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)

(10/1998)

komu není rady, tomu není pomoci..
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Já bych Vojtu vylepšil:
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu,až dá někdo na pivo!!!
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu,až dá někdo na pivo!!!
No tak prosim...ze jsem asi blb jsem napsal sam (ale neslo to jinak!), takze tady kazdy extra nevypisujte jiz vyrcene postrehy 
Je to sice na hovno, snad to bez uhony preziju, ale trochu chci - a nezbyva mi ted uz nic jineho, nez verit tomu nazoru z clanku viz vyse, kde se pise, ze od 5% - 10% benzinu v nafte se to nouzove da - za pouziti cca 5 - 6-ti nasobneho mnozstvi pridani vhodneho mazaciho aditiva, nez doporucuje vyrobce - mam tam ted urcite smes pod 10%.

Je to sice na hovno, snad to bez uhony preziju, ale trochu chci - a nezbyva mi ted uz nic jineho, nez verit tomu nazoru z clanku viz vyse, kde se pise, ze od 5% - 10% benzinu v nafte se to nouzove da - za pouziti cca 5 - 6-ti nasobneho mnozstvi pridani vhodneho mazaciho aditiva, nez doporucuje vyrobce - mam tam ted urcite smes pod 10%.
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)

(10/1998)