Kde vzít peníze na nákup Astry?

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další

Vzít auto na lesing nebo úvěr?

leasing
0
Žádná hlasování
úvěr
39
100%

Celkem hlasů: 39

Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

Já auto financuju přes GE Money Auto, půlku jsem zaplatil a půlku mám na 4 roky, je to úvěr autocredit, mám v tom i povinný ručení a platim 3000 měsíčně. Ještě jsem k tomu dostal CCS na 5000 a slevu 0,80kč na každý litr pohonných hmot u benziny.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Reklama

Comeback

Příspěvek od Comeback »

Dotazek kde se mi oplatí líp vzít uvěr cca 180 tis. šlyšel jsme že u čsob ale podle mně to byla jen reklama tak se rozhoduji co byjste doporucíli vy ?
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Comeback píše:Dotazek kde se mi oplatí líp vzít uvěr cca 180 tis. šlyšel jsme že u čsob ale podle mně to byla jen reklama tak se rozhoduji co byjste doporucíli vy ?
Jelikoz delam v Ceske sporitelne tak jednoznacne tam, myslim to uprimne :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Zkus třeba ESSEX u Komerční banky. Teď je taky děláme a vychází dobře.
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Sory překlep má být ESSOX. :D
Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar »

Já jsem si popujčoval po známých a kamarádech.Bez úroku.
ASTRA CARAVAN Z16XE rv. 2002
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky
Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km »

pepca píše:
milosh píše:ja bral 100 klacku pujcku u CS, ale jelikoz jsem zamestnanec tak mam vyhodny urok a doplatim to snad co nejdriv. Takze ti doporucim sporku, penize jeste ten den na ucte !!!!
:wink: tak nám to taky šlo úvěrem od ČS,vzalo se 100000KČ,máme tam ůčet,důchodový připojištění,kontokorent, atd,tak ty ůroky to nějak stlačilo níž,nevím kolik to je přesně,platíme asi 2400KČ na pět let,i s pojištěním,jinak je tam ta možnost ten ůvěr doplatit když budou prachy,nebo skládat individuálně větší částky,myslím,že je to slušný. :wink:
Já když šel koupit astru tak jsem taky bral 100tisíc v ČS. Mám to na tři roky platím nějak 3800,- měsíčně a celkem jim i s úroky splatím skoro 130tisíc.
Leasingu bych se nebál ale jedině na nové auto. Pokud se kupuje starší auto tak určitě úvěr.
Astra G 1,8 16V caravan, automat
bubak.velkej

Příspěvek od bubak.velkej »

Comeback píše:Dotazek kde se mi oplatí líp vzít uvěr cca 180 tis. šlyšel jsme že u čsob ale podle mně to byla jen reklama tak se rozhoduji co byjste doporucíli vy ?
Rozhodne se ti to nevyplati nikde. Vim ze dneska je "in" mit vsechno hned, ale ja ti radim pockat a setrit. Ja jsem na novou astricku setril pres dva roky a taky jsem se dockal... proste vzdycky to preplatis o desitky tisic. :roll:
Astra Classic II Z16XEP, 5 dv. HB, r.v. 2007
Comeback

Příspěvek od Comeback »

milosh píše:
Jelikoz delam v Ceske sporitelne tak jednoznacne tam, myslim to uprimne :lol:

ok dik mam tam uz ucet cili to bude snazsi jen nechapu ty uvery je jich tamkapke moc :? jinak co jsem tu videl u cs 100 je malo astrinka mne vyjde na 400 a tech 200 k by se bodlo
bubak.velkej

Příspěvek od bubak.velkej »

Comeback píše:ok dik mam tam uz ucet cili to bude snazsi jen nechapu ty uvery je jich tamkapke moc :? jinak co jsem tu videl u cs 100 je malo astrinka mne vyjde na 400 a tech 200 k by se bodlo
jeste jsem si vzpomel na GMAC, nabizeli mi to primo u Opla. Mrkni na gmac.cz...
Astra Classic II Z16XEP, 5 dv. HB, r.v. 2007
Scooob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scooob »

Já osobně volím úvěr(neberu v potaz, že ho mám zaměstnaneckej) z toho důvodu, že auto bude moje a pokud by se cokoliv stalo, můžu ho prodat a úvěr buď doplatit, doplatit část, nebo si peníze z auta nechat na režii než si seženu třeba novou práci.Vzhledem k tomu, že bych se při financování leasingem nebo půjčkou dostal na cca. stejnou finální částku, je úvěr jasná volba. +nerad jezdím s cizím autem :)
Dál nevím jak je to s leasingem, ale úvěr můžu mimořádně splácet přímo z ůčtu online a vadilo by mi jakýkoliv zbytečný jednání navíc s leasingovkou, zasílat nějaký žádosti o mimořádnou splátku atd.

to co tu vidím za výpočty, mi přijde skoro až jako lichva :roll:
Řekl bych, že by se v průměru měla RPSN(Rozuměj Roční procentní sazba nákladů) pohybovat na cca 20% a Vám to vychází někde 30% - 45%?
Nejsem ale žádnej bankovní poradce, takže si tím nejsem úplně jistej :)
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

dnes sem si objednal nový auto, budu ho mít na úvěr od esoxu a RPSN je 12%
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Vojta píše:dnes sem si objednal nový auto, budu ho mít na úvěr od esoxu a RPSN je 12%
A jak dlouho a kolik budes splacet ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Zigi píše:Malej dotaz pro ty, co tomu trochu rozumí
Potřeboval bych si půjčit někde menší obnos peněz, kde by to mohlo být asi nejvýhodnější? Vím že všude přeplatím, už jsem přeplatil jak jsem kupoval svou bývalou Astru, ale chtěl bych nějaká doporučení :wink:
Bez auta nemohu být a než ze svého platu na nějaké našetřím, budu šedivej, tak pls poraďte 8)
Dle meho je nejlepsi si vzit u banky. jako je treba CS nebo KB. Cim driv to splatis tim lip. Vyridi ti to rychle a takove navyseni tam zas tak neni.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

Hmm, no to sa mi zdá dost málo...az tomu neverím.Sám som robil v autobazáre, a leasing a financovanie cez Essox som ponukal a aj robil.A mozem povedat, ze to by bola posledná moznost financovania ktoru by som niekomu ponukol....A urcite tam nebola RPMN 12%......niekedy sa vysplhala az na 55 %...to zalezalo na tom, kolko som myskou klikal na také tlacítko...:D :D :D
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Odpovědět