Kde vzít peníze na nákup Astry?
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jelikoz delam v Ceske sporitelne tak jednoznacne tam, myslim to uprimneComeback píše:Dotazek kde se mi oplatí líp vzít uvěr cca 180 tis. šlyšel jsme že u čsob ale podle mně to byla jen reklama tak se rozhoduji co byjste doporucíli vy ?

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Zdeněk Lbc
- Zdeněk Lbc
Já když šel koupit astru tak jsem taky bral 100tisíc v ČS. Mám to na tři roky platím nějak 3800,- měsíčně a celkem jim i s úroky splatím skoro 130tisíc.pepca píše:milosh píše:ja bral 100 klacku pujcku u CS, ale jelikoz jsem zamestnanec tak mam vyhodny urok a doplatim to snad co nejdriv. Takze ti doporucim sporku, penize jeste ten den na ucte !!!!tak nám to taky šlo úvěrem od ČS,vzalo se 100000KČ,máme tam ůčet,důchodový připojištění,kontokorent, atd,tak ty ůroky to nějak stlačilo níž,nevím kolik to je přesně,platíme asi 2400KČ na pět let,i s pojištěním,jinak je tam ta možnost ten ůvěr doplatit když budou prachy,nebo skládat individuálně větší částky,myslím,že je to slušný.
Leasingu bych se nebál ale jedině na nové auto. Pokud se kupuje starší auto tak určitě úvěr.
Astra G 1,8 16V caravan, automat
-
Rozhodne se ti to nevyplati nikde. Vim ze dneska je "in" mit vsechno hned, ale ja ti radim pockat a setrit. Ja jsem na novou astricku setril pres dva roky a taky jsem se dockal... proste vzdycky to preplatis o desitky tisic.Comeback píše:Dotazek kde se mi oplatí líp vzít uvěr cca 180 tis. šlyšel jsme že u čsob ale podle mně to byla jen reklama tak se rozhoduji co byjste doporucíli vy ?

Astra Classic II Z16XEP, 5 dv. HB, r.v. 2007
milosh píše:Jelikoz delam v Ceske sporitelne tak jednoznacne tam, myslim to uprimneComeback píše:Dotazek kde se mi oplatí líp vzít uvěr cca 180 tis. šlyšel jsme že u čsob ale podle mně to byla jen reklama tak se rozhoduji co byjste doporucíli vy ?
ok dik mam tam uz ucet cili to bude snazsi jen nechapu ty uvery je jich tamkapke moc

-
jeste jsem si vzpomel na GMAC, nabizeli mi to primo u Opla. Mrkni na gmac.cz...Comeback píše:ok dik mam tam uz ucet cili to bude snazsi jen nechapu ty uvery je jich tamkapke mocjinak co jsem tu videl u cs 100 je malo astrinka mne vyjde na 400 a tech 200 k by se bodlo
Astra Classic II Z16XEP, 5 dv. HB, r.v. 2007
- Scooob
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně volím úvěr(neberu v potaz, že ho mám zaměstnaneckej) z toho důvodu, že auto bude moje a pokud by se cokoliv stalo, můžu ho prodat a úvěr buď doplatit, doplatit část, nebo si peníze z auta nechat na režii než si seženu třeba novou práci.Vzhledem k tomu, že bych se při financování leasingem nebo půjčkou dostal na cca. stejnou finální částku, je úvěr jasná volba. +nerad jezdím s cizím autem 
Dál nevím jak je to s leasingem, ale úvěr můžu mimořádně splácet přímo z ůčtu online a vadilo by mi jakýkoliv zbytečný jednání navíc s leasingovkou, zasílat nějaký žádosti o mimořádnou splátku atd.
to co tu vidím za výpočty, mi přijde skoro až jako lichva
Řekl bych, že by se v průměru měla RPSN(Rozuměj Roční procentní sazba nákladů) pohybovat na cca 20% a Vám to vychází někde 30% - 45%?
Nejsem ale žádnej bankovní poradce, takže si tím nejsem úplně jistej

Dál nevím jak je to s leasingem, ale úvěr můžu mimořádně splácet přímo z ůčtu online a vadilo by mi jakýkoliv zbytečný jednání navíc s leasingovkou, zasílat nějaký žádosti o mimořádnou splátku atd.
to co tu vidím za výpočty, mi přijde skoro až jako lichva

Řekl bych, že by se v průměru měla RPSN(Rozuměj Roční procentní sazba nákladů) pohybovat na cca 20% a Vám to vychází někde 30% - 45%?
Nejsem ale žádnej bankovní poradce, takže si tím nejsem úplně jistej

A jak dlouho a kolik budes splacet ?Vojta píše:dnes sem si objednal nový auto, budu ho mít na úvěr od esoxu a RPSN je 12%
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
Dle meho je nejlepsi si vzit u banky. jako je treba CS nebo KB. Cim driv to splatis tim lip. Vyridi ti to rychle a takove navyseni tam zas tak neni.Zigi píše:Malej dotaz pro ty, co tomu trochu rozumí
Potřeboval bych si půjčit někde menší obnos peněz, kde by to mohlo být asi nejvýhodnější? Vím že všude přeplatím, už jsem přeplatil jak jsem kupoval svou bývalou Astru, ale chtěl bych nějaká doporučení![]()
Bez auta nemohu být a než ze svého platu na nějaké našetřím, budu šedivej, tak pls poraďte
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
PRODEJ moje coupe Z22SE
Hmm, no to sa mi zdá dost málo...az tomu neverím.Sám som robil v autobazáre, a leasing a financovanie cez Essox som ponukal a aj robil.A mozem povedat, ze to by bola posledná moznost financovania ktoru by som niekomu ponukol....A urcite tam nebola RPMN 12%......niekedy sa vysplhala az na 55 %...to zalezalo na tom, kolko som myskou klikal na také tlacítko...

Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999