CDR 500

Vše o zapojení repro, radia atd..
kavkys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kavkys »

Už je to delší dobu. Mám dojem, že kolem 2800kč. Ani to moc nebolelo, protože jsem druhej den prodal CAR300 :lol: Ten týpek se mi snažil namluvit, že je to z německa z převrácenýho kamionu kterej vezl ASTRY. Pěkný kecy. Objednal jsem si ho, chvilku jsem se potil :oops: než mi přišlo na dobírku, ale naštěstí je OK :wink: . Měl jich víc, ale už je to opravdu hodně dlouho. Proti ceně v OPLU luxusní cenovka!! :lol:
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB :lol:
Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

kavkys píše:Už je to delší dobu. Mám dojem, že kolem 2800kč. Ani to moc nebolelo, protože jsem druhej den prodal CAR300 :lol: Ten týpek se mi snažil namluvit, že je to z německa z převrácenýho kamionu kterej vezl ASTRY. Pěkný kecy. Objednal jsem si ho, chvilku jsem se potil :oops: než mi přišlo na dobírku, ale naštěstí je OK :wink: . Měl jich víc, ale už je to opravdu hodně dlouho. Proti ceně v OPLU luxusní cenovka!! :lol:
to měl dobrou fantazii, asi si nepamatoval jak je krad v SiemensVDO u brandejsa nad labem :roll:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
kavkys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kavkys »

klubo píše:
kavkys píše:Už je to delší dobu. Mám dojem, že kolem 2800kč. Ani to moc nebolelo, protože jsem druhej den prodal CAR300 :lol: Ten týpek se mi snažil namluvit, že je to z německa z převrácenýho kamionu kterej vezl ASTRY. Pěkný kecy. Objednal jsem si ho, chvilku jsem se potil :oops: než mi přišlo na dobírku, ale naštěstí je OK :wink: . Měl jich víc, ale už je to opravdu hodně dlouho. Proti ceně v OPLU luxusní cenovka!! :lol:
to měl dobrou fantazii, asi si nepamatoval jak je krad v SiemensVDO u brandejsa nad labem :roll:
:lol: :lol: :lol:
Alex X14XE

Příspěvek od Alex X14XE »

...no chtěl 3.500 s tím že je odblokované, dal jsem 3.000,- Ten panel souvisí s tím odblokováním. Viděl jsem i za cenu kolem 2.500,- ale než tam dojedu pak zjistím, že je takový nebo makový, tohle bylo jako nové, hned a jede bez problémů. Někdo se v něm sice musel vrtat, podle toho že mu chybí klipy pro aretaci při zasunutí, ale to souvisí s tím odblokováním. Spíše bude blbě odblokované, nebo stejné problémy má každý??? čus
kavkys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kavkys »

Alex X14XE píše:...no chtěl 3.500 s tím že je odblokované, dal jsem 3.000,- Ten panel souvisí s tím odblokováním. Viděl jsem i za cenu kolem 2.500,- ale než tam dojedu pak zjistím, že je takový nebo makový, tohle bylo jako nové, hned a jede bez problémů. Někdo se v něm sice musel vrtat, podle toho že mu chybí klipy pro aretaci při zasunutí, ale to souvisí s tím odblokováním. Spíše bude blbě odblokované, nebo stejné problémy má každý??? čus
Jak jsem řikal, nemám žádný problém :lol: .
Hlavně, že funguje ne :?:
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

já koupil za 2500 fungl nový s kodem, nic nebylo odblokovávaný, to jak píšeš že tam něco chybí a že to je kvůli odblokování tak to je blbost, to se přece dělá napíchnutím na kompa a přehráním softwaru (načtením pinu), tam nemusíš nic montovat

kavkys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kavkys »

klubo píše:já koupil za 2500 fungl nový s kodem, nic nebylo odblokovávaný, to jak píšeš že tam něco chybí a že to je kvůli odblokování tak to je blbost, to se přece dělá napíchnutím na kompa a přehráním softwaru (načtením pinu), tam nemusíš nic montovat

zatím to vypadá, že to Alexovo rádio bude nějaká brutální čórka. Asi když ho někdo kradl tak ho takzv. "na hulváta" vytrhnul z auta.
Nechybí někomu CDR500 :?: :lol: :lol:

Jinak dobrá cenovka Klubo :)
Alex X14XE

ok......udělám výzkum a dám vědět :shock: . Neměl by někdo *.hex, nebo *.bin soubor do té 24c16 z rádia CDR500? přesněji "Siemens VDO CDR500" ??? buď odkódovaný, nebo i s kódem. Na i-netu jsem nějaké našel, ale jen na DELCO, netuším jestli jsou SW kompatibilní. Zazálohuju to co tam mám já (což bude už upravený zdroják), pak tam přenesu to co mi kdo pošle, nebo ještě seženu a uvidím, co se změní :)... Sám jsem zvědav :twisted: dík ahoj
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

Alex X14XE píše:ok......udělám výzkum a dám vědět :shock: . Neměl by někdo *.hex, nebo *.bin soubor do té 24c16 z rádia CDR500? přesněji "Siemens VDO CDR500" ??? buď odkódovaný, nebo i s kódem. Na i-netu jsem nějaké našel, ale jen na DELCO, netuším jestli jsou SW kompatibilní. Zazálohuju to co tam mám já (což bude už upravený zdroják), pak tam přenesu to co mi kdo pošle, nebo ještě seženu a uvidím, co se změní :)... Sám jsem zvědav :twisted: dík ahoj
já bych ti to klidně poslal ale nemam to jak z toho rádia dostat

Alex X14XE

ahoj, tak žádný *.hex už nepotřebuji. Pod slovem "odkódované rádio" se totiž skrývá pojem "rádio do kterého si můžeš zadat svůj vlastní kód". Při zapnutém klíčku jsem stiskl AS a zapnul radio, objeví se CODE, zadal jsem svůj vymyšlený kód "XXXX", potvrdil jsem stiskem AS. po vypnutí radia a opětovném zapnutí se objeví znovu CODE pak "10 ----". Zadal jsem pro test jiný kód. objevilo se "SAFE" pak po 10s "9 ----", tedy zbývajících 9 pokusů. Zadal jsem svůj předchozí kód, potvrdil AS nastartovalo radio. Při odepnutí čelního panelu za chodu, se objeví na displeji na chvíli "PANEL" a rádio se vypne. Takže vše jede tak jak má a navíc jsem si navolil svůj vlastní kód, čumim jako blázen, že je to možné. Patrně je to startovací varianta SW při výrobě radia. Takže, kdo tady měl podobný problém jako já, ¨řekl bych že to bude to samé. mějte se čus.

PS: ...ještě že sem tam nedal při zadávání svého kódu něco co bych si nepamatoval :)))
kavkys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kavkys »

Tak vidíš, to seš v pohodě. Přeju ti pěknej poslech, ostatně Astry hrajou naprosto luxusně :twisted:
jonyr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jonyr »

problém který jsi řešil nebo řešíš s rádiem není chybou zapojení,protože rádio má ze zadu zapojený ISO konektor.Jeho zapojení je identické pro všechny Opely. Problem je v rádiu.Nech si ho opravit.
Marky

Příspěvek od Marky »

Nemate nahodou nekdo poneti jestli tento typ radia nema vzadu nejaky externi vstup? Potreboval bych si pripojit MP3 prehravac a navigaci. Zatim jsem mel jen kazetak a v nem vzdy adapter od sonyho, takze to bylo v pohode. Vim, ze existuje bezdratove propjeni pres FM frekvence, ale to je az ta krajni varianta (trochu problem s nasi legislativou).
Odpovědět