Letní dětský tábor
- Reklama
Re: Letní dětský tábor
Bingo!!! Na všech fotkách co jsem psal je ASTRA-G triko.
A specielně na té 2O i já.

A specielně na té 2O i já.

END
V tom tábore sa vštepuje do hlavy už od mala opel astra deckám

Teda TRDLO, že ty mi budeš OT-čkovat v mém tématu jsem netušil
. Za trest mi koukej sehnat pár děcek na ten můj tábor

Ne OT-čkuju, jen jsem přidal odkaz na náš tábor a pro inspiraci hodil i odkaz na fotky, jaký lidi se tam o děti starají. 

END
si taky dovolím jednu větu... na dětskym táboře byli vždycky nejlepší slečny vedoucí... hlavně když se slo k vodě
no nic to jsem asi nepatří.... jo to byli časy... bezstarostný... človek nic nemusel... žadná zoodpovědnost nic...

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
"To jednou na hudebním táboře......" a s tou flétnou to už každý zná 

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Nene, nejlepší byli slečny instruktorky, ty byli věkově nejblíž, to už se dalo balit
Jo jo, to jsou vzpomínky, to už snad není pravda

Jo jo, to jsou vzpomínky, to už snad není pravda

Kur-ňa vaše historky mě nezajímají
. Potřebuju sehnat nějaké ty děcka, aby mohli balit ty slečny vedoucí
, Tak koukejte někoho sehnat, darebáci 

A vedoucího nesháníš ? Že bych se přihlásilMajla píše:Kur-ňa vaše historky mě nezajímají![]()
. Potřebuju sehnat nějaké ty děcka, aby mohli balit ty slečny vedoucí
, Tak koukejte někoho sehnat, darebáci

Protože Majla je Pražák, napadlo mě rozeslat letáky na úřady městských částí, mají tam sociální fondy = příplatky na obdobné záležitosti, takže by to maminy-zaměstnankyně mohlo zaujmout.
Nám měl jet jeden dětskej domov, dostali nějakou dotaci od štědrýho sponzora, ale nakonec to padlo, jedou někam na 3 týdny, my máme jen 2.
A asi stejnej důvod jako Majla, teď jsou slabý ročníky... Než budou děti ze silných ve věku na tábor, tak je to bída.... Starší už jsou starý na to aby jeli (ono hlídat 12 rozdivočenejch 15-16ti letech puberťáků je občas o nervy) a malý jsou ještě moc madý..... Takže já i Majla budeme určitě věčni za každé děcko co by díky vám jelo. 

END