Oldíkova Asťulka...přezuto,umyto

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Re: Oldíkova Asťulka...1,6 16V

Příspěvek od Frydex »

Ty jo... fakt pěkná kára... je to hezky udělané. Některé věci nejsou můj vkus, ale jako celek to jde. Každý jsme jiný. Jen tak dál.
Jinak Tě tady vítám, tady jsi na správném místě a většinou tady najdeš co potřebuješ a v neposlední řadě taky partu dobrých lidí. :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Reklama

Hanzzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanzzz »

oldisekt píše:JJ Hanzzz...každej má jiný představy, na náklad mám felcku s károu, pač máme doma víc aut a uveze toho víc než bych toho naložil do chudinky astřičky...
Přesně jak píšeš, každý má jiný představy a hlavně jiný potřeby! Ja sem kdysi vozil v zadu tubu, ale když jsem to před skoro každou jízdou musel z auta vyhazovat, tak jsem to vyhodil jednou na trvalo. Hold ten kufr potřebuju.Doufam, že jsem tě nijak neurazil, že bych tohle ze svího auta hned vyhodil!?

Ale jak jsem se ptal, koukam na tu fotku otevřenýho kufru, dalo by se to z toho nějak vyndat, jako celek? nebo by se to muselo rozebrat? On kamarád po mě chtěl něco takovýho vyrobit, ale nějak jsem nemohl dát do kupy, aby to zaplňovalo celý kufr a zaroveň to šlo rychle a snadně z auta vyhodit.

Ty zadní lampy,.. někdo to ted už považuje za tuzing. Ale je to uplně jedno, to je tvoje věc, ja na to snad ani vlastní názor nemám, mě se to líbí i nelíbí.

Ale co bych ti teda doporučil vyměnit boční blikače, jsou chromový, kouřový, možná ještě nějaký, ale tadyty oranžový nejsou pěkný, výměna místo tadytěch stojí něco kolem 200-300Kč, a rozhodně to stojí za to, sam jsem to hnedka udělal, dyštak návod Tady
Astra 1.7TD, caravan - https://www.astra-g.cz/forum//////////viewtopic.php?p=136916#136916
oldisekt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldisekt »

,,Hanzzz,,...Měl sem tam jednu bednu woofer, taky sem něco chtěl převízt bedna ven , bedna zpět tak mě to nasralo tak říkám bud kufr nebo nic...ehm druhá varianta jak vidíš.. :D ..ta bedna de vyndat není na pevno je to udělaný tak aby to necestovalo opírá se to o sedačky bzadu a tady ve předu jak je na fotce, je to pasovaný v autě ale když sklopím sedačky a tu bednu postavým naštorc vytahnu to dveřma ven takže to nemusím řezat až to budu vyndavat.. :?: :D :roll: a plato je napevno přišroubovaný aby neskákalo..ale nemám moc dochytaný litry v tý bedně tak zkouším nějaký různý fígle aby to hrálo lépe..snad se i daří..akorát sem se tedka doslechl že nemusí bejt rezerva (do budoucna)nevim něktří lidi na to maj svůj názor já bych jí asi vyndal abych byl lehčí pač ta bedna je dělaná z palubovky, ty basáky taky něco vážej..
..za druhý na světlech se bude pracovat..mě se taky už přestávaj líbit..
a za třetí u autodoplňků.cz sem už v listopadu objednával čirý blinkry na přední blatníky a plynový vzpěry na přední kapotu..jako pod stromeček...jenže ty k..wy, psali že to nemaj na skladě a že to příde v polovičce února, tak musím holt čekat jinak by to tam jistě už bylo..
:D :D :lol:

jo a chtěl sem se ,,chlapci,, zeptat jak mám pod haupnou takovou tu výplň aby se to dřív ohřívalo a bylo míň hlučný co když jí vykopnu...mě se to tam moc nelíbí...sím tak mi poraďte...díkes.. 8)
Astra 1,6 X16XEL
mail - oldisekt@centrum.cz
Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim »

Lesk jak blesk!Kola nové krásne...Jen si musím i rýpnout,přední blinky doporučuji vyměnit,je to jak pěst na oko...A taky mi ty zadní světla k té barvě vůbec nesedí,slušely by ji origo Irmscher.Jinak krásá.
Megmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Megmen »

Tu tlumící deku můžeš podle mně vyhodit to by ničemu nemělo vadit , vždyt někdo si tam dává zrcadlo. :?
oldisekt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldisekt »

Tak přidávám nějaké nové změny 8) ..konečně přišli ty blinkry (AutoStyle) a přední vzpěry (AutoStyle), plus domácí výroba čudlíků na ovládání topení...
ještě sem tedka dodělal program znaku opel a písma opel..bude se řezat do nerez plechu jako kryt do motoru na baterku..

Jinak jedna z fotek pro ty kteří nevěří kolik máme sněhu na vysočině :( ...foceno předevčírem..(ještě asi 15cm napadlo..)

Se omlouvám za pozadí v přístavbě (jakoby garáže u baráku), pač v klasika garáži nemám eletriku a mám jí krapet od baráku asi tak 100 metrů..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Astra 1,6 X16XEL
Honzza

Příspěvek od Honzza »

Pěkná práce 8) S tim sněhěm to je maras :lol: u nás prší
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd »

jeto tak take hromady su aj v Hlinsku strasne pocasie a stale tu snezi mas ju peknu 8) 8)
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/
Berry

Příspěvek od Berry »

Vítám tě na foru.. musim říct, že takhle vyleštěnou Royale Blue sem neviděl ani u novýho auta. :)
Klobouk dolů. Tahle barva je tak trochu zrádná. Na ojetinách co jezdily do myčky sem ji k smrti nenáviděl. Neprodejný auta.

Ale tvoje vypadá velmi pěkně a na sedmnáctkách to bude krása.

Asi jako ostatní.. Jen ty zadní světla už tak trochu vyšly z mody. Ale když dáš dozadu tmavý, chtělo by je to i dopředu.

Jinak moc hezký, ať holka slouží.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
Berry

Příspěvek od Berry »

To je tak, když si člověk nepročte vlákno až do konce..

Koukám, že světla už tmavá jsou. Ale není to můj šálek kávy jak se říká.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

tyhle zadní lampy vypadají hned lépe než ty předešlé 8)
Skuti

Příspěvek od Skuti »

Ty tmavé světla co jsi vyměnil, jsou moc hezké, ale ten plyš vzadu opravdu není můj šálek kávy. Ale nicméně je to tvoje auto. Ať slouží 8)
Obrázek
  • Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

pekny styling ale chtelo by to vetsi kola a folie 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
oldisekt
Kontaktovat uživatele:

Re: Oldíkova Asťulka...1,6 16V..new alu 17''

Příspěvek od oldisekt »

,,milosh,, dík tak kola už jsou viz str.1 a na foliích se bude pracovat:D
Astra 1,6 X16XEL
new-name
Kontaktovat uživatele:

Re: Oldíkova Asťulka...1,6 16V..new alu 17''

Příspěvek od new-name »

rád ti to na sraze okouknu 8) doufám že necouvneš :?: