asi bohuželMike.S píše:pouze 32 lidí se zatím přihlásilo, chybí mi tam .........Majla, . . . . . klucííí, co je s váma, nepojedete?

asi bohuželMike.S píše:pouze 32 lidí se zatím přihlásilo, chybí mi tam .........Majla, . . . . . klucííí, co je s váma, nepojedete?
Takže bude Joeli Slivovička?Se těším,ale vydím to tak,že se se mnou asi přítelkyně moc nebude bavit.No v poslední době připravuji na tuto velkoulepou akci své játra a jí se to nějak nelíbí.Včera jsme byli na slavnostech pivovaru Ostravar a jako obvikle jsem tam poctivě dodržoval pitný režim,ikdyž já mám ten pitný režim trošku víc zvednutý.No chudák moje Astřička,myslím,že měla strach,když jsem jel odpoledne domů a měl jsem ještě něco v krvi.No ale byla to velkolepá akceJoeL píše:...topeni neres...nabalim ti na doma tolik slivovice, ze nebudes muset celou zimu topit![]()
![]()
Tak to se dalo čekat, vždyť jsou poslední 3 dny na registraci.AstraMan píše:Ajej, dnes došla další žádost o zrušení registraceAstraMan píše:Z toho, že by se už nikdo nepřihlásil díky posunutému Deadlinu, strach nemámObavy mám spíš z toho kolik lidí ještě registraci zruší
To už máme 9 osob OUT
![]()
Ale z té lepší stránky, dnes přišla nová registrace, takže o 1 osobu více na srazu už máme
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |