asi bohuželMike.S píše:pouze 32 lidí se zatím přihlásilo, chybí mi tam .........Majla, . . . . . klucííí, co je s váma, nepojedete?
 . Protože je prodloužený víkend, tak mám v tu dobu na 80% naplánováno nové komplet topení do baráku
 . Protože je prodloužený víkend, tak mám v tu dobu na 80% naplánováno nové komplet topení do baráku 
asi bohuželMike.S píše:pouze 32 lidí se zatím přihlásilo, chybí mi tam .........Majla, . . . . . klucííí, co je s váma, nepojedete?

Takže bude Joeli Slivovička?Se těším,ale vydím to tak,že se se mnou asi přítelkyně moc nebude bavit.No v poslední době připravuji na tuto velkoulepou akci své játra a jí se to nějak nelíbí.Včera jsme byli na slavnostech pivovaru Ostravar a jako obvikle jsem tam poctivě dodržoval pitný režim,ikdyž já mám ten pitný režim trošku víc zvednutý.No chudák moje Astřička,myslím,že měla strach,když jsem jel odpoledne domů a měl jsem ještě něco v krvi.No ale byla to velkolepá akceJoeL píše:...topeni neres...nabalim ti na doma tolik slivovice, ze nebudes muset celou zimu topit

Marku tak to Ti Peťula musí dát najíst, když jsi reklama na hlad!!!
 Marku tak to Ti Peťula musí dát najíst, když jsi reklama na hlad!!!   

Tak to se dalo čekat, vždyť jsou poslední 3 dny na registraci.AstraMan píše:Ajej, dnes došla další žádost o zrušení registraceAstraMan píše:Z toho, že by se už nikdo nepřihlásil díky posunutému Deadlinu, strach nemámObavy mám spíš z toho kolik lidí ještě registraci zruší
To už máme 9 osob OUT

Ale z té lepší stránky, dnes přišla nová registrace, takže o 1 osobu více na srazu už máme

Astraman se s tim nejak popere, ze?
 Astraman se s tim nejak popere, ze? 

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |