Škráblej lak

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
joudajouda

Škráblej lak

Příspěvek od joudajouda »

Včera se mi, idiotovi, povedlo odřít si dveře o sloup v podzemních garážích :oops: Neni to nic strašně velkýho jako že by mi chyběla půlka dveří, ale je tam jeden 4 cm škrábanec a pod nim takový "kolečko" asi 8x5 mm.

Protože se mi něco takového ještě nestalo, potřeboval bych poradit jestli se s tim dá něco dělat, jestli mi to v Praze někde udělaj (sám si na to fakt netroufám, akorát bych to udělal ještě horší, jak se znám.. :roll: ) a kolik by to tak mohlo stát...

Diky :)
Reklama

Gallo

Příspěvek od Gallo »

Pošli SZ defenderovi, je z Prahy jako ty a má s tím taky bohaté zkušenosti. Určitě ti poradí;)
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Vazeni, mel bych dotaz - nejakej sikula mi na parkovosti pred nakupnim centrem poskodil lak. Pravdepodobne se o moje auto lehce otrel plastovym naraznikem. Mam na laku asi 1,5x2cm cernou smouhu .... Da se to nejak opravit/zaretusovat. Pohmatem se mi zda ze cast plastu ulpela na mem laku, takze by to mohlo teoreticky jit nejak sedrit ...
Mate, prosim, nekdo s necim podobnym zkusenosti?
Za kazdou radu predem dekuji.
Arwy

Příspěvek od Arwy »

Ja som použil turtle wax Color back metalic finish restorer. Je to na metalízu, ale predáva sa aj pre klasickú farbu. Mal som otery od čierneho plastu na prednom nárazníku a malé čmuhy od modrej farby na dverách a blatníku a pekne to zišlo dole. Kupovalsom to asi pred rokom za 213 SK.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Na tohle bych vzal Tempo pastu, nanýst, nechat působit a pak setřít a rozleštit. Mají ji na každé větší benzínce a pod různými nazvy :wink:
Mobil : 602318645
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Diky za rady. Nebude po lokalnim aplikovani tempo pasty videt nejakej barevnej prechod na stribrny metle?
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Jestli máš máznutý jeho lak nebo gumu na svém laku, tak záleží jakou silou to bylo uděláno :( , pokud to byla prda, tak budeš mít pozměněný svůj odstín laku tlakem v místě poškození, ale Tempo nic neudělá. Teda musíš si koupit to na metalické laky, je míň agresivní, ale taky je to s ní větší fuška :wink: .
palix

Příspěvek od palix »

Moja skúsenosť:
Nemetalická farba - Tempo nefunguje... Naniesol som vlhkou hubkou, nechal pôsobiť, rozleštil a...?
... nič - skôr to len vyzerá, ako by som to naleštil. Kde som spravil chybu? Tempo asi nefunguje...
Skúsim niečo iné.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Tak zrovna včera jsem s ním dělal ségře dveře na Renaultu, nějakej chytrák do ní zacouval. Hromada modrý barvy + dvě velké odřeniny + v rozsahu horní polovičky dveří malé odření.
Použil jsem Tempo a na autě viditelně zůstali ty dva velké (hluboké) škrábance + zbytek z toho malýho, ale barva šla dolů jak víno a i čast z těch malých odřenin šla rozleštit :wink: .
palix

Příspěvek od palix »

No neviem, mne to nešlo a leštil som jak somár... Ale našiel som na nete niečo iné: Sonax SchleifPaste Cleaner (Brúsna pasta bez silikónu)... Má s tým niekto skúsenosti?
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Odpovědět