a oni ti pak na technicky jeste reknou, tohle ma spoustu lidi ale jenom VY tady delate takovyhle problemy a nechcete si to nechat vysvetlit. kolik let je za zabiti v afektu? kdyz k tomu pridam ze sem psychicky labilni a musim se lecit?
KDYŽ BUDEŠ PO PORODU V LAKTACI tak by to mohla srovnatgErda píše:sem zvedavej na to co si co ma byt nova technologie na vyrazeni cisla motoru, vi nekdo jak to vypada? co to dela? nevyrezne to znova ?![]()
![]()
??? kdo vi,
a oni ti pak na technicky jeste reknou, tohle ma spoustu lidi ale jenom VY tady delate takovyhle problemy a nechcete si to nechat vysvetlit. kolik let je za zabiti v afektu? kdyz k tomu pridam ze sem psychicky labilni a musim se lecit?
ale nikdo nezaruci ze to znova nevyrezne ne, na to se schavlane zeptam, aby z toho nebyl nekonecnej pribeh, rovnou to pretrit barvou nebo nejak osetrit, hlavne aby mi uz zavolali z toho magistratu, tam sou taky pohodlny jak nevim co, by mi to moch stejne udelat na pockani,pája B píše:Nová technologie je vyražení jinou metodou než výrobce (velikost raznic,řádkování,vytečkování,umístění,sklon)
podminka jo, takze rekneme na rok na dva? tak to sem do dalsi technicky "cistej" no zajimavyspermin píše:KDYŽ BUDEŠ PO PORODU V LAKTACI tak by to mohla srovnatgErda píše:sem zvedavej na to co si co ma byt nova technologie na vyrazeni cisla motoru, vi nekdo jak to vypada? co to dela? nevyrezne to znova ?![]()
![]()
??? kdo vi,
a oni ti pak na technicky jeste reknou, tohle ma spoustu lidi ale jenom VY tady delate takovyhle problemy a nechcete si to nechat vysvetlit. kolik let je za zabiti v afektu? kdyz k tomu pridam ze sem psychicky labilni a musim se lecit?podmínka, co Ty na to
![]()
Jedná se o to, abys měl papír, že Ti to dělala oprávněná osoba, aby to nikdo ani do budoucna nemohl zpochybnit.
Držím ti palce...gErda píše:tak mi prave volali z magistratu ze to potvrzeni je hotovi jako by to nemohlo bejt na pockanikdo ma pak hledat cas jezdit tam na vickrat, dnes uz to stopro nestihnu, pochybuju ze by se tam v sedm vecer s emnou nekdo bavil tak tam asi hned zejtra rano sjedu a pojedu se rovnou objednat na tu evidnecku na to vyrazeni, pokud by mi to udelali ve ctvrtek odpoledne nebo v patek rano, byl bych stastnej jako blecha
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |