ŘJ.

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Majklus
Kontaktovat uživatele:

ŘJ.

Příspěvek od Majklus »

Prosimvas chtel bych se zeptat zda uz nekomu odesla v aute Ridici Jednotka motoru?Nebo znate nekoho komu seto stalo a jake to melo nasledky pro chod motoru?Kamaradce vymnenily vse cose dalo,ale zatim PC nemenili,a presto jito jede furt na 3 valce.Slysel jsem ze tyto veci jsou skoro nerozbytne,tak by mne zajimalo zda se uz ztim nekdo setkal,?dekuji vam za odpovedi.A vykon temer 0 a skace to do nouzoveho rezimu neda vice nez 3 tis otacek.
Naposledy upravil(a) Majklus dne 16 pro 2007, 12:48, celkem upraveno 2 x.
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Reklama

Okura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

ano asi se serou pač to jsou všechno hybridní jednotky.
Měl se zákazníka na diag, taky měl motor Z16XE, ale na pc mi to ukazalo Z14XE a neseděl VIN s techničakem, takže jednotky byla určitě měněna, a to měl najeto 60 tis. km
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

Okura píše:ano asi se serou pač to jsou všechno hybridní jednotky.
Měl se zákazníka na diag, taky měl motor Z16XE, ale na pc mi to ukazalo Z14XE a neseděl VIN s techničakem, takže jednotky byla určitě měněna, a to měl najeto 60 tis. km
Tak tam byl mozna jinej problem,treba zeto bylo havarovane na predek a museli ji menit,nebo jinej motor a jina kasle :?

Roubik

Příspěvek od Roubik »

no mě odešla jednotka u předchozího auta a auto vubec nejelo a svítila kontrolka motoru
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

Roubik píše:no mě odešla jednotka u předchozího auta a auto vubec nejelo a svítila kontrolka motoru
A predchozi auto bylo jake A diagnostika tito nasla?Kupoval si novou?Co te teda asi stala?Sakra ja jsem ale zvedavej :lol:

Roubik

Příspěvek od Roubik »

Předchozí auto bylo Mitsubishi colt 1.6, na diagnostiku jsem nešel protože jsem rovnou jednotku vyndal a zjistil že je tam vypálená jedna součástka, nechal jsem si to spravit ale típek co to dělá řek že je to neopravitelný :cry: musel jsem na vrakáč a koupit jinou za 6000 :wink: ( stalo se to tak že jsem nastartoval, popojel 3 metry a najednou auto začalo chcípat ale nechcíplo, jen to houpalo, a po cca 1 minutě se zakouřilo z palubovky a už jsem to nenatočil :? )
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Marky

Příspěvek od Marky »

Kolegovi odesla RJ u 1.7DTI.
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

To ne,mne to treba dela ze to chvili jde na 3 a chvili na4 proste jak se tomu chce,prosimvas kde se najde palivovej filtr?Zitra zvednu auto a vyndamho a vymnenim,nevytece namne benzin???

gErda

Příspěvek od gErda »

najdes ho pred zadnim levym kolem, jak je vejfuk tak kousek pred nim, zvednes na heveru a hned uvidis valecek a do nej jdou z kazdy strany trubicky, benzin vytece, cca 1dcl
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Odpovědět