rady prosim interier/elek
rady prosim interier/elek
,,,hoj kupil som si astru 2.0dtl rv99 ,,,mam tam par veci co treba opravit napr, zasekava mi rucicku(ide tak sekavo) tachometra od 60km/h ,,,,dalej predne svetla su z vnutra take zasednute akoby spinave da sa to nejako vycistit?,,,predne okna boli bez elektriky ale ten predo mnou si to dal prerobit na elektriku a ovladanie je tam kde bola inac prihradka v strenom paneli,,kurat vcera mi uplne prestali reagoval asi mi odpalilo poistku,,,kde su plz poistky na interier? domov som siel po dialnici a maximalne mi ukazovalo rychlost 150km/h(!!!!) na 82 koni nejako malo nie? a este cca pri 1700ot mi akosi skubne autom ale tak ako keby mi ho spomalilo a potom hned zacne tahat,,,prepacte ze som to dal vsetko do jedneho prispevku, ale chcem to mat pokope,,,dakujem za kazde rady ako vyriesit tieto problemy a este jedna vec ,,,neviete kde mozem kupit znak oplu dozadu okrem samotnej predajne oplu?
- Reklama
No pojistky jsou vlevo pod volantem, jak je zavárací odkládací schránka. Když ji otevřeš, tak jsou tam čtyři západky, ty otočíš a schránku vyndáš a už uvidíš pojistky. Ovládání oken je normálně ve dveřích, jestli ho máš jinde, tak tam doplň spínače, možná tam budou i natažený kábli, jestli ne, tak je seženeš na vrakovišti. Sundej tapec dveří a koukni tam.
S tim ostatnim budeš muset na někoho kdo jezdí s naftou, s tím ti neporadím.
S tim ostatnim budeš muset na někoho kdo jezdí s naftou, s tím ti neporadím.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,