Názor

Co se jinam nehodí pište sem
gErda

Příspěvek od gErda » 13 pro 2007, 21:32

ja chci bod 4 :D ten sem tu nezazil ;)
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001

Reklama

Salám

Re: Názor

Příspěvek od Salám » 13 pro 2007, 21:37

svantner3 píše:Myslím si , že je to tady z 80% smečka hloupých dotazů , rad a doměnek !!!!! Co si o tom myslíte vy , určitě mě ukamenujete , že to není pravda , ale jsem zvědav jak na to budete reagovat !!!
Já souhlasím..je tu slušně řečeno bordel. Dříve když tu byl ještě Vojta a Manli2 tak byly kapku přísnější pravidla a ti lidi se snažili to nějak držet.
Teď je zase v sekci motory dotaz na to, kde na foru jsou info o brzdách-takže člověk co odpoví bude muset udělat přesně to, co se nechce dělat někomu jinému-použít HLEDAT.
Taky mě nebaví pořád dokola číst dotazy jako čím to může být že špatně stírá stěrač apod.

Toto fórum mám rád, prohrabuju se tu každý den, nikdy bych takové téma nezaložil, ale když už tu je, tak zas proč nenapsat svůj názor..

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 13 pro 2007, 21:47

Tak jelikoz kazda sekce ma minimalne 4 moderatory, proc nenapisete jim ze se vam to a to nelibi a melo by to byt jinde ... ????

JA jsem tady sice skoro denne ale fakt jen vecer na chvili protoze proste uz nestiham, kdo ma rodinu da mi zapravdu, casu je malo a na sezeni u netu taky. A kdyz uz sedim u pc tak spravuji dalsi weby a nejen ty o autech tak mi proste ten cas nevyzbyde.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Salám

Příspěvek od Salám » 13 pro 2007, 21:56

Miloshi-já věřím že není čas. Já nechci nikoho obviňovat, říkat mu co má dělat atd. Určitě je lepší čas trávit s rodinou než na kompu o tom žádná :wink:

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 13 pro 2007, 22:34

:!: hloupé dotazy od hloupých lidí každej sme nějakej a všichni nemůžou vědět všechno proto se tohle forum zakládalo aby ty co už vědi a maj zkušenosti s různejma závadama,opravama popř úpravama poradily i těm který nevědi proč jim blbě stírá stěrač
já myslim že se tady dala dohromady dobrá parta lidí což je vidět i na srazech
to že se část lidí trhnula je ke škodě třeba vojta ví o astře dost :wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Pitman

Re: Názor

Příspěvek od Pitman » 14 pro 2007, 15:08

Taky mě nebaví pořád dokola číst dotazy jako čím to může být že špatně stírá stěrač apod.

No ja nevim. Jestli chces neco profi, tak si zaloz neco vlastniho!!!
Kdyz mi ten stirac bude spatne stirat, tak se na to klidne zeptam, pze je to soucast auta a jako laik si necham od zkusenjscih poradit....

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 14 pro 2007, 17:35

Jak bylo řečeno, ne každý může vše vědět, někdo třeba nechápe jednoduché věci, někdo zasejc složité věci... Kdybych měl napsat na co vše jsem už zeptal, tak bych si i já sám poklepal na čelo proč jsem se ptal na tak jednoduchou věc :wink: ... Prostě člověk se celý život učí učí a zase učí novým věcem 8)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

dimi

Příspěvek od dimi » 14 pro 2007, 17:53

Hlavní je tolerance a umět hledat jen ty klady. Bravo chlapy, děláte to dobře a tyto stránky jsou super. Najde se tu spousta užitečných věcí pro každého a spousta fajn lidí. Díky

Odpovědět