Názor

Co se jinam nehodí pište sem
svantner3

Názor

Příspěvek od svantner3 »

Myslím si , že je to tady z 80% smečka hloupých dotazů , rad a doměnek !!!!! Co si o tom myslíte vy , určitě mě ukamenujete , že to není pravda , ale jsem zvědav jak na to budete reagovat !!!
LPG INTERFACE
Reklama

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

máš recht... někdy se nestačím divit. Ale je to dáno taky tím, že si tu může každý napsat co chce a někteří chcou být holt vidět, tak jako teď já :lol: - ale někdy to jsou fakt triviální otázky tady... :roll:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Re: Názor

Příspěvek od Vojta »

svantner3 píše:Myslím si , že je to tady z 80% smečka hloupých dotazů , rad a doměnek !!!!! Co si o tom myslíte vy , určitě mě ukamenujete , že to není pravda , ale jsem zvědav jak na to budete reagovat !!!
no přesnějc bych to snad nevyjádřil, jediný co za něco stojí je inzerce :P
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
svantner3

Příspěvek od svantner3 »

Já jsem chodím už jenom kvůli inzerci , ale někdy i ta inzerce stojí za ... myslím tím inzeraty typu : cituji : někdo prodává .... to a to .... a tím pádem někomu cizímu dohazuje kšeft anž by ho znal .... např. toto https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=5915 hned bych to mazal , ale jak píšu je to jen můj názor a některé triviální názory by tady neměli být publikovány :!: :!: :!: :!:
LPG INTERFACE
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Vojta zapomel dodat ze hlavne to co prodava on za neco stoji jinak je to na prd samozrejme. :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Lidé jsou různé......., nikdo se nikdy všem nezavděčí. Co mě nezajímá, nečtu, o úrovni příspěvků lze vést diskuzi, ale nikam by to nevedlo. Člověk se někdy podiví, občas zasměje, ale jinak v zhledem k velkému počtu registrovaných členů myslím O.K.. :D
Princ William

Příspěvek od Princ William »

ja bych to tak cerne nevidel. dost lidi se pta na neco aniz by neco o astre vedelo a nebo je tedy spis neni manualne zrucnej a technicka nadanej tak hledaj radu nez aby sli do servisu a davali hned palky za opravy. samo ze tema ktere mi nezajima ani nectu ale tech je zde malo.... v kazdem pripade je tu i sranda a dobra parta lidicek se stejnym zamerenim. 8) 8) 8) 8)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
gErda

Příspěvek od gErda »

Princ William píše:ja bych to tak cerne nevidel. dost lidi se pta na neco aniz by neco o astre vedelo a nebo je tedy spis neni manualne zrucnej a technicka nadanej tak hledaj radu nez aby sli do servisu a davali hned palky za opravy. samo ze tema ktere mi nezajima ani nectu ale tech je zde malo.... v kazdem pripade je tu i sranda a dobra parta lidicek se stejnym zamerenim. 8) 8) 8) 8)
moje rec a tez muj pripad ;) vidim to v tuto chvili uplne stejne
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Majla

Příspěvek od Majla »

Já osobně jsem tu našel spoustu dobrejch rad a návodů. Takže si nemůžu vůbec stěžovat :) . Z blbej připomínek si nic nedělám. A u OT se kolikrát i zasměju, takže je to v poho :roll: .
Marky

Re: Názor

Příspěvek od Marky »

svantner3 píše:Myslím si , že je to tady z 80% smečka hloupých dotazů , rad a doměnek !!!!! Co si o tom myslíte vy , určitě mě ukamenujete , že to není pravda , ale jsem zvědav jak na to budete reagovat !!!
Jo tomu se říká tuším svoboda, každej si píše co chce a milionkrát se to klidně může opakovat, pak už je na každem jaký kdo použivá mozkový filtr :D .

PS: pomohlo by častěji tlačitko HLEDAT, jinak to dělám jako ostatní co mě nezajímá to nečtu.
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

svantner3: koukni na nejaky fora priznivcu jinych znacek, tady je to podle me v pohode 8)
Par dobrejch rad a postrehu jsem si odtud taky odnesl, kolikrat jsem se dobre pobavil, ...
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Vy cházko Astrácká :P , vůbec netuším proč tady to vlákno bylo založený, vždyť pokud se někomu nelíbí většina příspěvků (přispivatelů), tak má přece právo svobodný volby a nemusí sem chodit ne? Ale tohle mi přijde jako cílená kritika celýho našeho klubu (dotčení prominou, ale múj názor), já jsem si z tohoto fóra odnesl pár cenejch rad, hromadu inspirace a hlavně prima partu se kterou se opět rád zase uvidím, samozřejmě i s těmi co ještě osobně neznám i když jsme se třeba potkali ve vláknu :lol: . Takže čus Astrus pardi a po ježuchu a silvouši snad na jaře v Milo a nebo možná někde ještě dřív :P
Mobil : 602318645
josef

Příspěvek od josef »

Je to fórum pro všechny, ne? Tedy i pro laiky a nejen pro odborníky hovořící na vědecké úrovni. Každý si vybere co chce, co ho nezajímá nečte. Něco mě pobaví, něco mi pomůže a něco nečtu. Jsem spokojen. Každý to vidíme jinak.Odborně se dá "mudrovat" nad knížkou "Jak na to", ale to je "moc suché" :lol:
Zafira99 1.8 16V Elegance
Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

Stojí to za nic , protože si většina lidí dělá co chce a nerespektuje ani ty minimální pravidla fora :roll:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Ja to reknu asi tak, prijde mi to jako kdyz cssd utoci na dalsi politicke strany a vini je z ruznych veci protoze nemohou unest sve neuspechy. dotycni vi jak to myslim.

Jak uz zde bylo psano kdyz se tady nekomu nelibi chodit sem nemusi zeano.

Obcas chodim na IDNES.CZ a tam sou treba lici co kritizujou NOVU jakej to je bulvar a co tam vysilaj za sra*ky ale presto uplne presne vedi co a kdy tam davali, takze asi tak.

Ja se priznam, jsem astra zacatecnik, ale par veci uz jsem se tady taky naucil, sice uz auto radsi dam do servisu nez bych se v nem hrabal, na to je muj cas moc drahy a priznejme si to rovnou stourat se pod autem pred panelakem neni to prave.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět